Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. ja ću nažalost da se ponovim jer ste me izgubili u ovom spemu

    church pub, pre 3 sata
    (Što se generalke tiče) Da li kao što smo prijavljivali postere za brisanje, prijavljujemo i definicije, ponaosaob na temi za to, ili je dovoljno da se klikne "za brisanje" dugme?
    (Nisam upućena kako baš dugme funkcioniše...)

  2. nije dovoljno. bolje je onako kao i postere. svako klikće to za brisanje, i ko misli i ko ne misli, tako da je teže oceniti...

  3. @Surovi - zato sto je CAK I MENI bilo glupo da banujem redom sve. A i jeli smo sendvic.

  4. Pitanje za CELT-a
    Ako su kažnjeni svi oni autori zbog vrijeđanja (a jesu trebali biti, jer to treba sasjeći u korijenu), zašto nije kažnjen i mali prst jer je i on vrijeđao te ljude, bez obzira što im je samo odgovarao na uvrede? Ako se moderatori ne mogu kazniti, onda bilo korektno da se čovjek samobanuje kao blek hol!

  5. Malo sam prečešljao i moram da vam kažem jednu stvar, ili više njih, ili jednu:
    Ovo što pišete ovde nema veze sa mozgom, pričate napamet i izmišljate koješta. Jednom rečju, nemate pojma.

    Svi možete da pričate šta hoćete, da zastupate stavove kakve god želite, ali morate shvatiti da ako vam recimo ja kažem da nemate pojma, onda je to stvarno tako.

    ne zajebavam se, ovo ozbiljno kažem.

    i prekinite da mi spemujete temu, razbiću vas.

  6. Konačno nešto pametno da pročitam.Ako ste završili sa prozivkama,imam ja jedno pitanje.

    Da li postoji mogučnost da se autori koji su već počeli sa prijavljivanjem postera i definicija za brisanje nekako organizuju,tj. da se podele po stranama?Na primer svako dobije po 50 strana ili nešto slično.Mislim da bi to olakšalo posao svima.

    Ko od moderatora odgovori,neka obriše ovaj post,pošto možda nije za ovu temu.

  7. @ električar

    Pa valjda možete međusobno da se dogovorite ko će šta da pregleda. Jebiga, meni glupo da glumim profesora opštenacionalne odbrane iz 80-ih, i naređujem: "Ti to, ti to...". Hm, Tito. :)

  8. Ne držim ničiju "stranu" u ovoj burnoj raspravi, jer su obe i u pravu i nisu, ali moram da se oglasim povodom ovoga:

    Ako on za tvoju definiciju kaze da je glupa,ili da ti nemas licni pecat u definisanju, onda taj covek moze komotno da se samozapali iz protesta sto ga keva nije abortirala.

    5 dana za ovo? 5 meseci, bre!
    Dankane, nemaš argument, ili imaš, a ne umeš kulturno da ga izneseš? Ne znaš šta ćeš od muke, pa si prešao na prozivanje majke i nazivanje člana/moderatora abortusom? Čovek bi pomislio: "Jebote, šta mu ovo psuje, mora da mu je Mali prst familiju pobio"... Ali ne, dečko te banovao. E pa, jebao te taj ban i jebao te vaspitač koji te naučio prebacivanju na majke, očeve, decu, žene, muževe, babe kad god te neko iznervira. I jebalo te jebanje u usta za minus na sleng, nabij te minuse u dupe onako duguljaste.
    Kad će ovo da prestane? Kakve keve bre, kakva deca, kakvo jebanje familije? Šta ako nema majku? Šta ako je ima, ali je teško bolesna? O tome nisi razmišljao, jebao te vaspitač da te jebao. I tebe i sve vas što ovo radite kad se osetite nemoćno, jebem vas ja u sujetu na ovom jebenom sajtu da vas jebem, cirkuzanti jedni plačipičkasti.

  9. Blek ako se mi budemo dogovarali,biće haos.Preporučujem da neko od moderatora podeli zadatke,pa ko hoće da se prijavi,neka se upiše na onoj temi.

    Insolent samo opušteno,nemoj da se nerviraš i pusti decu neka se igraju.

  10. Insolent, pravo u metu...

  11. Инсолент је од сада мој идол :-)

  12. insolent, 3 dana...

    sta vam je bre ljudi?

  13. Preteče me celt. Zaslužen ban. Inače, Insolent je svima idol, ništa novo.

  14. ok, mene je ovo vec sve smorilo...
    ko nastavi da razvlaci ovo govno i da maze po ovom forumu, samo ce da se pridruzi ovom drustvu.

    nakon ovog posta ce da se racuna i spem, ne samo vredjanje!

  15. puj, pike, za mene ne vazi!

  16. obrisite mi one defke sto sam postavio za brisanje ako može još danas, u velikoj sam žurbi pa ako biste mi izašli u susret ;)

  17. sto hoces da brises sve ono?
    neke su i dobre...

  18. imaju los skor

    mada ako neka nije losa, ostavi, ja ne mogu da procenim ;)

  19. Читам и не верујем какви сте ви ликови... него, заниме ме, у старој верзији је постојала опција "тражено" па си ту имао да куцаш шта хоћеш други да дефинишу. Па је л' постоји негде на форуму нека тема за то, чини ми се да је била или нешто слично. И да ли има неких наговештаја да ће моћи сајт да се преведе на ћирилицу, то ми је неко причао да је постојало на почетку као опција, јебем ли га...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.