Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. @pekky

    Izvinjavam se sto ti odgovoriti ovde, al od pre par dana ja vise ne linkujem Milisava bilo gde. Niti da komentarisem bilo sta sto je vezano za fejs.

    Video sam par komentara da me prozivaju da sam idiot al posto su FB fanovi nisam se cimao.

    Razlog prekidanja je sto je ciklus milisava zavrsen i nema vise da se pojavljuje. A povecanjem kopija postera o Milisavu samo moze lose da izgleda.

    Toliko i hvala.

    @Ostali
    Zivi bili. Pisem na laptopu pa malo mozda zgutam koje slovo ili recenicu.

  2. Da li je moguće da vidim poster koji mi je obrisan?Potreban mi je da ga spasim na komp.

  3. Fočo, hvala na odgovoru. Nisam neki debilni fb fan, ali mi užasno para oči... Mogao sam i da pokažem print screen od svakog tvog komentara na poster i da bude ban za spemovanje sajta, ali, kao što rekoh, nisam takav čovek. ;)

    Pozz :)

  4. @nemanja inc: baci pogled na ovo. to je za sada jedini način.
    http://vukajlija.com/forum/teme/11282

  5. @pekky
    Znam, svestan sam. Kao sto sam i rekao Milisavova saga je zavrsena.

    Pozdrav i svako dobro.

  6. Такође бих волео да знам одговор на Мингово питање. Хвала.

  7. @duncan ferguson i ming: imate temu informacije o banovanim korisnicima, pa izvolte polako pronaći gde je. to bih i ja sad morao da radim da vam dam odgovor. jedino ako se onaj ko je banovao seća i ima slobodnog vremena da tračari sa vama oko nebitnih stvari, onda je to skroz na mestu i kul.

  8. Duncan Ferguson
    Колико се сећам,банован је на сопствени захтев.
    Извините на спему.

  9. Ок, Сурови, не бих да спамујем, али видели смо ми добро да је Рупа написао "окачио вукајлијашке копачке о клин". Неодређено апсолутно, а нас као трачаре изузетно занима прави разлог. И нисмо тебе смарали, него Блека :)

  10. vama oko nebitnih stvari, onda je to skroz na mestu i kul.

    Ako je tebi nebitno, ne mora da znači da je i meni.
    Piše to što je rekao Duncan tako da tu ne postoji konkretno objašnjenje. To me je interesovalo jer je u pitanju dobar, stari član. Ako je istina ovo što kaže Doktor onda OK.
    Bre Surovi iskuliraj malo, odmah dižeš tenziju, ni ne pitaš o čemu se radi nego odmah stvaraš nekakve predrasude. Svašta, zaista.
    Radi svoj posao čoveče.

  11. ne dižem tenziju (ne namerno, ako jesam, onda se izvinjavam), ali majku mu... ma dobro.

    radi svoj posao čoveče

    ovo mi nije jasno :)

  12. Mogao si samo da kažeš: Ok momci sačekaćemo Blek Hola da vam odgovori, jer ja ne znam. Tvoj odgovor, na naše kulturno pitanje, sam doživeo kao napušavanje.

    radi svoj posao čoveče

    Mislio sam - onako kako se radi. Valjda si svestan toga da kao moderator treba da imaš određeni prag tolerancije, bla-bla, da ti ne popujem znaš i sam... Neću više da spamujem temu.

  13. ne znam gde drugde da se obratim moderatorima, ovde cu ih zamoliti za uslugu.

    prvo> pobrisite mi one definicije sto sam stavio da se brisu...

    drugo>banujte mi ovaj nalog(gremlin) kao i ove duple koje imam(stavite vredjanje drugog clana za sve profile, mogao sam da vredjam ali nisam hteo)>
    http://vukajlija.com/recnik/autori/25192
    http://vukajlija.com/recnik/autori/23904

    otisao sam...

    toliko...

  14. http://vukajlija.com/ona-je-sve-sto-imam/200021
    vratite mi ovo,slucajno sam obrisao...

    враћено

  15. Autor koji je ostavio ovaj link u komentaru već duže vreme ima nešto protiv mene. http://vukajlija.com/forum/teme/12717?strana=5#post_614421
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/21947 Nisam se dosad žalila, ali sad mi je stvarno postalo neprijatno. Autor je čak nekoliko puta dolazio na čet da bi vređao, ne samo mene, već i druge ljude, ali je uspešno izbegao ban. Zanima me da li će neko uraditi nešto tim povodom.

  16. @ming: ja imam neodređeni prag tolerancije. najbliži je nekoj pozitivnoj beskonačnosti. stvarno mi nije bila namera da napušavam i delujem nadrnadno, samo mi je i dalje smešno kako možete da postavite tako neko pitanje, kao što je "zbog čega je neko banovan". sigurno nije bez razloga, a ukoliko mislite da jeste, onda je to pomalo uvredljivo. na stranu sve to, izvinjavam se ako sam bio grub.

  17. @stormborn: poslao sam privatnu poruku sa molbom da prekine svaki vid komunikacije sa tobom. trebalo bi da bude sve ok, a ako ne, onda sledeći prekršaj donosi kaznu.

  18. A šta se dešava sa definicijama dana? Ne kapiram ovo...

  19. Ja(gremlin) se izvinjavam za previd o broju svojih duplih naloga, i ovim putem opet molim nekog moderatora dobre volje da mi banuje i ovaj dupli nalog dok se sunce ne ohladi, i da kao na preostalim stavi etiketu, vredjanje drugog clana(ako vas ne mrzi, da to stavite i na profil gremlina...hvala)...

    sada sam opet potpuno slobodan...

    toliko...

  20. Pošto vidim već neko vreme da neki autori nekim autorima idu na nerve (da se ne izrazim drugačije), da li možda imate u planu neku ignore listu? Da osoba ne vidi poruke od te osobe na forumu, a da mu se ne prikazuju definicije i posteri od dotičnog... Imate li u planu nešto slično?

    Ja lično nemam probleme takve vrste, ali, eto, zbog drugih.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.