Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Вређа по коментарима и дефиницијама Србе и има шаховницу на аватару

    http://vukajlija.com/recnik/autori/22873

  2. Зна ли се чији је дупли поменута Сташа?

  3. zašto se OPET na vukajlijinom profilu na fejsbuku pojavila defka koja je MLAĐA od 24h? ispravite me ako grešim, ali nije li to protiv pravila? na taj način određena definicija dobija nelegitimnu prednost... šta onda mene, ili bilo koga drugog, sprečava da na wall-u vukajlije postavljamo svoje defke koje su u trvi za defku dana?

  4. nema linka ka definiciji. samo je sadrzaj c/p tamo.

  5. izvini kaizen, ali meni to uopšte ne zvuči logično. defka je tamo, neko je pročita i onda dođe ovde da oceni. reklama je reklama, zar je bitno da li ima link ili ne? msm, meni opet ništa nije jasno....

  6. pa bitno je da li ima ili nema linka. kada bi bio link, ljudi bi stizali do te definicije preko tog linka. ovako, do definicije se stize kao i do svih drugih -- listanjem novih definicija na sajtu. tako da ne vidim prednost. da nece mozda neko ko bi inace dao minus, sada da daa plus posto je video definiciju na facebooku?

  7. Још само фали скајп, гугл ток, емесен, јаху чет, ирц и остали медији и ето рекламе. Што се мене тиче рекламирање дефиниција је изузетно лака ствар. А куд ћеш веће рекламе од дефиниције дана, како би учетворостручио скор. Ко не гледа дефиниције неће ни оцењивати, сем можда деф дана, а ко листа реклама не треба. И даље не видим толико цимање око "рекламирања" дефиниција. Пусти децу нек се воле.

    ЕДИТ:
    Мислим да је тим спик најбољи за рекламирање!

  8. okej, ako je tako, onda je tako. lično, ja sam ovu koja je malopre osvnula našla preko "traži" - očas posla. ali, sad kad znam pravila, mogu da se opustim i danem dušom. :))))

  9. Hoću jedan smislen odgovor zbog čega je tekst: "Neki ćete da izginete, a neki ćemo da se vratimo" degutantan, pošto kapiram da slike nisu jer ste mi čak dva postera obrisali bez ikakve veze.

  10. Ovako, pošto moje pitanje nije udostojeno odgovora, da postavim pitanje malo drugačije...

    Prste, (znam da si ti):
    Hoću jedan smislen odgovor zbog čega je tekst: "Neki ćete da izginete, a neki ćemo da se vratimo" degutantan, pošto kapiram da slike nisu jer si mi čak dva postera obrisao bez ikakve veze.

  11. Moram da te razocaram Vlajko - ne secam se zasto sam obrisao poster sa tim tekstom. Zasto mislis da je razlog za brisanje bio degutantno? Posteri nemaju pored sebe razlog za brisanje, a nema ni groblje postera gde bi to mogao da vidis.

  12. Znam da nema groblja postera :)
    pretpostavio sam da je degutantno zbog onih gologuzih klonova s prvog postera, a malo me i zavaralo što je neko na temi za "Prijavite postere i def za..." naveo 7,8 postera da se brišu kao degutantni...

    Onda sam postavio isti komentar uz drugu sliku, s onim vojnicima na onim kao rolerima.

    Oba postera su dobro prosla.

    Da nije tekst degutantan (jer možda vređa nekog kome je neko pogino u ratu) ili da nisam slikom pogodio šta sam teo, jer na ni jednoj od te dve slike se ne nalazi onaj koji viče taj tekst...

    Ili si mi obrisao poster jer komentar nije izvorno moj (priznajem to je širokopoznat fazon, kao parodija na to da generali prežive, a vojnici izginu), čak se i u Crnom Gruji pojavljuje taj tekst.

    Ne bi te ovolko smarao jebenim posterom da nisu dobro prošla oba! Mislim da prvi sa klonovima i nije imao minus...

  13. Znam da sam obrisao poster sa tim tekstom ali se ne secam zbog cega. Nemoj da mislis da te zavlacim, desava mi se ovo ponekad :/

    Stvar je i u tome sto kao i vecina moderatora ne ocenjujem postere pre brisanja pa ne znam kome sam obrisao poster i koji mu je skor bio. Sad razmisljam, koji god da je bio razlog sto sam obrisao taj prvi, drugi sam verovatno obrisao kao plagijat prvog. Stvarno ne znam.

  14. Ok, pametnom čoveku dovoljno :)

    Normalno da ne očekujem da znaš razlog brisanja svakog postera...al moram da priznam da sam se malo naljutio na moderatora koji mi je obrisao prvi, a baš mu dobro išlo :) onda iz inata postavim drugi, i neko mi ga obriše posle 2 sata...pogledam, jedino si ti bio tad on-line...edit: zato sam i tebe direktno pitao :)

    Možda ću ja opet da pokušam da postavim isti tekst uz neku uverljiviju sliku...ili možda da stavim ja tu drgu sliku sa tim roler vojnicima, kad si već pomislio da je plagijat prvog, kapiram da je ta slika ok...

    U svakom slučaju, hvala ti, što si utrošio vreme objašnjavajući.

  15. E imam pitanje,da li se mogu editovati sopstveni komentari na definicije
    vidim neki likovi mogu a kod mene nema te opcije dok na forumu funkcionise normala:)

  16. Дај, одбанујте Данкана... Лик је био пијан, а и има право, ако сленг треба да има више минуса од дефиниција које пролазе као дефке дана, да га јебем....

  17. Niko nema pravo bilo koga da jebe u usta ovde.

  18. Стоји ''вређање другог корисника'', а није вређао никог конкретно..

  19. Čoveče, kako nije: http://vukajlija.com/veverica/168162#comment_381863

    indirektno vređanje svih koji su dali minus.