Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. imam ja jedo pitanje za moderatore: kako je? :))

  2. imam problem kao i Podgrejo nadam se brzom odgovoru..

  3. @ Ledeni :D jer kontam, to ih malo ljudi pita, ne racunajuci fejsšit :)

  4. Obojici može da se reši problem na 24 h zbog spema teme.

  5. moze i na duze vala...

  6. Malopre mi sajt pojeo dva komentara na moju definiciju, zar je i to pocelo da mi nestaje? Bag? :]

  7. Vratila se oba, nista.

  8. Sigurno su bili dobri komentari kada ih je Vukajlija povratio nakon "jedenja".

  9. Могули добити образложење од господина Малог Прста везано за бановање мог профила?
    Дакле ево разлога бана:

    24 sata, spem one teme.

    Ево мог питања:
    Која је "она" тема како бих могао да се сетим где сам спемовао пошто се не сећам тога, а иначе не спемујем ништа намерно. Дакле која је "она" тема?

  10. Pa, ova tema, al je iz milošte zovemo "ona" tema. :)

  11. Ок ондак. Шта сам ја то спемово? Пошто је довољно прочитати само делић ове теме и видети гомилу гована. Колико се сећам све што сам овде писао је било објашњавање неких ствари људима када нешто питају а мод није ту или одговарања другим модовима. Тако да бих волео да ме неко просветли шта је то спем овде а шта није. Мада Црна Рупо ниси ме ти бановао већ Мали Прс', па нисам сигуран да ли се ради о истој теми.

  12. U suštini, na ovoj temi je sve spem osim pitanja upućenog moderatoru. E sad, zavisi od onlajn moda da l će baš svakog da banuje ili neće, jebiga.

  13. Аха, значи чоек који је докон и одгови некоме ко је поставио питање моду, за које постоји очигледан одговор, добије бан јер може да да тај одговор члану, који је обично нов, а вамо људи који спемују смајлиће и неповезане реченице не добију бан јер мод није расположен да банује или му је то слако. Цул стори бро. Као и важе селективно брисање плагијата. Тако да би онај плагијат мого да се обрише можда што сам пријавио ал ајд, опет је бирно да то буде плагијат у очима тренутно присутног мода.
    Моје следеће питање је:
    Зашто модови врше екстремну селекцију за бановање корисника? Да се не схватим погрешно ево шта ћу рећи сада у прилог свом питању.
    Приметио сам следеће:
    Ви ћете пре некога бановати без речи него покушати да допрете до тог члана и рећи му шта чини погрешно. Нарочито у ситуацијама када долази до селективног бановања, као на оваквим темама. Мој предлог вама је да или све редом почнете да банујете или да редом опомињете чланове како не би дошло до губитка новајлија због политичке некоректности коју извршавате овде.
    Није мени проблем бити банован овде, само јесте ружно бановати једнога, оставити 20 људи, па опет једнога. То нити чини људе озбиљнијим на овој и сличним темама, нити су им обично јасни зазлози за овај тип нинџа бановања.
    Толико :Д

  14. Pa, ono, ovo dođe kao jedina tema sa tako strogim pravilima, i u suštini bi samo modovi trebalo da daju odgovore.

    To za selektivno banovanje...šta znam, verovatno si donekle u pravu. Ali, ovo je živi sistem i subjektivnost je maltene zagarantovana. Neko će za sitnicu da popije ban, neko će haos da napravi, pa će da se provuče. Koliko znam, ti si odavno bio mod, ne znam kako je tad bilo, ali 13 ljudi, koliko god da se dogovaraju, ne mogu imati iste kriterijume po bilo kom pitanju.

    Što se tiče upozoravanja, mislim da je to izvodljivo jedino na četu, a preko foruma, komentara, pvt-ova je bezveze. Mislim, šta koji kurac sad da upozoravamo nekog da ne treba da jebe mater drugom članu. To smatramo da a priori zna. A i taj koji se naljuti zbog pišljivog bana i ode sa sajta, to više govori o njemu nego o onom ko ga je banovao.

  15. Управо причам за своје медоде док сам био необичан смртник. Далеко од тога да треба да се шаље пвт. Мислим за форум и чет, а кад је безобразлук у питању наравно да нема упозоравања, осим ако је члан нов па је можда у заблуди да је био оштећен некако, те показује емоције. ПВТ је глуп начин упозоравања јер многи не обраћају пажњу на то. Дакле пријатељско упозорење да ми је дошло од Прста реко бих извињавам се и то је то - престо би са срањем или бих питао за образложење ако ми није јасно.
    Ко што рекох што сам банован ми је једно било криво јер нисам знао разлог :Д
    Све је ок сада. Фала на детаљном образложењу!

  16. Наравно да постоји селективно бановање. Нису сви чланови једнаки. Сигурно нећу да банујем за први прекршај неког ко је до тада био океј и ко пише дефиниције, добре коментаре, доприноси сајту итд. С друге стране, ако је неко константно безобразан (као синоћ онај Самхаин), има да га банујем и за најмањи прекршај, и то на две недеље.

    Ви ћете пре некога бановати без речи него покушати да допрете до тог члана и рећи му шта чини погрешно.

    Зашто бих се ја цимао да допрем до неког, ако је тај незрео и није научио како да се понаша још као клинац, па ја сад треба да преваспитавам бицмана?

  17. Зашто бих се ја цимао да допрем до неког, ако је тај незрео и није научио како да се понаша још као клинац, па ја сад треба да преваспитавам бицмана?

    Зато што, као модератор, имаш дужност да рекламираш сајт, а самим тим што ћеш се исцимати за неког члана сајт добија + од других и људи ће причати да неко види сајти региструје се не само због кул ствари већ и зато што су модови пажљиви и зеле да помогну члановима и пре него само да их кажњавају. Или се не слажеж са мном.

  18. što je ova definicija obrisana kada jeste definicija ? http://vukajlija.com/albanski-srbi/169883

  19. Doteru, niko ovde ne kaže da se neće cimati da uputi kul i normalne nove članove na najbolji način. Ali kad neki "registrovan pre 3 dana" bane na forum sa pitanjem: "Alo, bre, mamu vam jebem, ko mi obrisa do jaja definiciju"??...šta koji moj ima oko njega bilo ko da se cima.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.