Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Пре цитата напишеш "цитат" (великим словима, без наводника), а на крају напишеш "татиц" (такође великим словима, без наводника).
    Ради и кад напишеш ћирилично и латинично.

  2. Пре цитата напишеш "цитат" (великим словима, без наводника), а на крају напишеш "татиц" (такође великим словима, без наводника).
    Ради и кад напишеш ћирилично и латинично.

    Radi, hvala. :)))

  3. Jace je od mene, zasto je ovo obrisano? (vraceno pa ponovo obrisano)
    http://vukajlija.com/kao-afrikanci-vuvuzelu/171264
    a mislim da ni ovo nema razloga za brisanje
    http://vukajlija.com/svetsko-prvenstvo/171251

  4. Mislim stvarno da spada u te kriterijume. Procitaj.

  5. Cak mislim da bi ova svetsko prvenstvo bila odlicna za komentar na definicije te forme, a ako bog da da vukajlija dozivi i sledece postace legendarna :)

  6. Je l' može ovo da se obriše? Moj dupli nalog, ne sećam se ni kad sam se registrovala.

    http://vukajlija.com/recnik/autori/12097

  7. http://vukajlija.com/nedostatak-inspiracije/171203

    Zasto nekvalitetna, a 8 omiljenih?
    Da je razlog "nije definicija" razumeo bih...

  8. Pa i nije definicija, može se i tako reći.

  9. Ok, ali realno, i na naslovnoj ima stvari koje nisu definicije..
    A sto se tice "nekvalitetnih", to mi je malo glupo jer je odraz subjektivnog misljenja moderatora... Al' nebitno, ovu sam napisao iz zajebancije, i mislio odmah da je brisem, al' kovelim, ima i onih kojima se svidja :), pa sam se malo razocarao kad je obrisana.

  10. Svaka obrisana je odraz subjektivnog mišljenja moderatora, i to mišljenje je najčešće i objektivno. Naravno, prave se i greške, pa tako neke definicija ostane u životu, nađe se na naslovnoj strani, dok neke budu greškom obrisane.

  11. Zasto onda ne uvedete npr. kada se klikne na "za brisanje", da se smanji broj omiljenih za toliko, ili nesto slicno...? Tako bi se uvela objektivnost, a vama moderatorima bi u isto vreme bio smanjen posao, i mrznja autora obrisanih definicija. :)

  12. Možda nije loša ideja, ali ovde se svaka ideja zloupotrebi od strane određenog broja autora, tako da...ovako je najdelotvornije, jebiga.

  13. Zasto onda ne uvedete npr. kada se klikne na "za brisanje", da se smanji broj omiljenih za toliko, ili nesto slicno...?

    Зато што то људи и овако злоупотребљавају, не би веровала, а могу да замислим шта би тек тад било.

  14. http://vukajlija.com/ciganska-nobelova-nagrada/171502 Zašto je nekvalitetno?Mislim sve je samo nije nekvalitetno...mislim, obrišete ovu definiciju a ova sranja pustite http://vukajlija.com/seksualna-edukacija-by-moj-caca/171462

  15. Čemu služe ovi fejsbuk lajkovi?

  16. @ sevast
    izbrisana je i ta druga
    @einstein
    to bih i ja voleo da znam

  17. Nisi odgovorio na pitanje koje je glasilo zašto je nekvalitetna kada to nije?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.