Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. @ javio

    Čiča nas iz dana u dan ubeđuje da ne želi da bude na sajtu.

  2. Кога то нас? Мене није убећивао у то него баш у супротно. А ценим да то што прави дупли показује да хоће да буде на сајту, да му је стало да буде ту.

    А опет да поновим, неко направи 10 дуплих, не неко, него постала масовна појава, лупа себи плусеве и добије пацку, СТУБ СРАМА, без бана за оригинал аутора.
    А видим тај СТУБ функционише, само се множе.

    ЧИЧА се бар није крио...лепо напише ЧИЧА број тај и тај...и није тип који би себи или другом лупао плус са тог дуплог.

    Ја стварно не разумем, циљ сајта је зезање, а зезање се санкционише, а поквареност се толерише. Можда ја нисам добро схватио?

  3. Shvatio si donekle. Cilj jeste zezanje. Ali je cilj i da odradiš svoju fiktivnu kaznu na dostojan način. 100 puta mu je rečeno da ne pravi i ne koristi duple naloge dok mu je primarni pod banom, i svih 100 puta je prekršio. To je nepoštovanje sajta. Jednom je moralo da mu se obije o glavu. Oprošteno mu je toliko puta, a on to nije želeo da ispoštuje.

  4. А милион пута је речено да се не праве дупли зарад лајковања самог себе, јер је пре свега то ниско и покварено и јадно и бедно... и такав човек не треба овде...па их опет има, колико хоћеш. Банујете дупли а аутора оставите. Да и обришете плусеве, пази ... Ти такви имају олакшавајуће околности а ЧИЧА нема?

  5. Svakom se istoleriše po jedna greška, za ponovljeni prestup uvek ide ban. Kao što rekoh, Čiči je milion puta progledano kroz prste.

  6. Malo offaĆ Black Hole, kako ti je nick? Može razmena što se mene tiče :D

    Inače, po meni moderatori odicno ovde rade svoj posao. sve pohvale :)

  7. Ма супер...одлично...екстра...једна грешка=десет налога..који сте успут провалили...ту видим сваки десети коментар "ја сам ту одавно, ово ми је дупли"...кад ућеш у профил омиљених ихајхаааај...поука "децо будите подмукли, безобразни, дволични, лицимУри, кад направите дупли обавезно узмите неко друго име, немојте своје, сви ће вас провалити, немојте бити искрени и отворени и јасни, то време је прошло, дошло је време превараната, хохшталера, јадника што се лове у мутном,..."

    ајт Блек и мени неки бан, увредио сам неког сигурно...и хвала на разговору...

  8. ljudi, opustite se, ko se ponaša normalno nema nikakvih problema.

  9. Lazicy, nemam tamo nick, samo vas čitam iz off-a. :)
    Izvinjavam se za spem.

  10. Могу ли да знам коме је Елек претио, да би добио 3 дана?

  11. električar je želeo da hospitalizuje duchampa.

    lemaja, nećeš da dobiješ ban, nema potrebe. I da, dupli nalozi nisu kažnjivi, to niko nije rekao, ali je kažnjivo koristiti i praviti duple naloge dok traje ban na osnovnom. To važi za sve.

  12. Морам опет да те питам, да ли мислиш на оно што су писали на теми спермерска екипа?

  13. @mici
    da
    @lemaja
    pretpostavljam mali procenat, često se desi iz raznotaznih razloga da se banovani odbanuje posle nekoliko meseci. Što se tiče "siledžija i prostaka", takvi automatski dobijaju trajni ban, bez davanja druge šanse. Čiča ne spada u tu kategoriju, njemu je dato šansi i šansi...

  14. nije mi bila namera da čiču nazovem siledžijom i prostakom, loše sam formulisao očigledno i izvinjavam se.

    to za siledžije i prostake odnosilo se na povećan broj banova u poslednjih par dana.

    čiča je trajno banovan isključivo zbog onoga što je blek houl napisao.

    moram još jednom da se izvinim, obrisaću to gore pošto je očigledno da nije jasno iz moposta šta sam misilio ina koga sam ciljao. oprostite.

    p.s. meni je čiča skroz kul, ima čovek čiča5 nalog ako se za njega opredelio, taj nalog nije ništa loše uradio.

  15. Оно је била чиста зајебанција, и не мислим да је требао да добије бан! Не разумем стварно, ајде да је написао на чету, па ок, 3 дана...да је била нека пљувачина у коментарима, па ајде....
    Али да се неко банује за нешто што је написао на теми која је чиста зајебанција и да га притом ви схватите озбиљно. То је већ превише. Ок, поштујем ја ваше модераторско мишљење, али једноставно сте у овом случају погрешили, ово није фер. Улажем протест!

  16. e, ako je neko banovan na onoj temi spermerska ekipa, to nije ok, nisam upućen, ali to je valjda tamo fora da je divlje i sve to. mojne banujete ljude odatle, tj. odbanujte čoveka ako je to u pitanju.

  17. Хвала, испали сте фер на крају. :)

  18. jeste to u pitanju, stvarno je bila zajebancija, odbanujte coveka, ziv vi ja.

  19. http://img8.imageshack.us/img8/9039/capturemb.jpg

    Pitao sam na Ktitor nalozima, al' niko da mi odgovori. Bag nije (99.99%), pa me onda interesuje:

    Kako Vejvern ima opcije ktitor naloga, a nije ktitor?

  20. a zasto kazes da nije bag 99.99%?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.