Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Predpostavljam da onda ni ovo nije dupli: ^ http://vukajlija.com/recnik/autori/12149? :)
    Koristim priliku da zahvalim moderatorima za razresenje jos jedne misterije. Taj rad :D

  2. ljudi, batalite to, koliko je zapravo bitno da li je neki nalog "dupli" ili nije? čega dupli? ovo je rečnik slenga, ako osoba želi da piše različitim stilom, može da napravi još 50 naloga i da to radi, ne vidim nikakav problem. Pojam dupli nalog se najčešće ovde koristi za nalog otvoren od strane autora koji je banovan, ili koji taj nalog koristi za nekakve mutne radnje vezane za svoj originalni nalog.

    tračarenja i nagađanja ko je čiji dupli radite na nekoj drugoj temi.

  3. Prvo: Kako Neo moze ovo da vidi? http://img8.imageshack.us/img8/9039/capturemb.jpg

    Drugo: Neo secas se ovoga? "meni nista ne znaci da ti napravim jos problema vejv, a tebi znaci da ih ti ne napravim"

    p.s. Imam ljude koji mogu ovo da potvrde.

  4. batalite raspravu oko nesuglasica dva člana na ovoj temi.

  5. Вејверн, зашто дајеш шифру непознатим особама?

  6. Moju sifru znam samo ja, i menjam je precesto. I pre bih je dala skitnici nego Neobaveštenom. Neka on objasni kako on moze ovo da vidi jer me jako zanima odgovor.

  7. imate pvt pa razrešite to. ne ovde.

  8. Vejv, to si napisala u komentaru....
    http://vukajlija.com/recnik/autori/7615/komentari-drugih?strana=6
    Eto kako može da vidi........
    Toliko od mene, da ne bih spemovao temu...

  9. Ja sam poceo, pa i da zavrsim.

    Veverice, mogu da vidim, bas tako sto ti je SK objasnio. E sad, nemam ja tvoju sifru, a i sta ce mi koji moj?!

    Dalje, precesto je puta pomenuto koliko Vejvern glumi ili jeste debil od osobe (ne vredjam je, samo pisem sta su drugi govorili i to mogu ti isti drugi da potvrde). Zato sto je toliko puta pomenuto i vazda neka frka oko nje, ovo mi bilo sumnjivo. Logika. Al' ajd vazi, Kaizen mi dao neko nazovi objasnjenje. Koje radi, ali za koje treba biti ekstra glup da bi ga koristio u praksi. Ko ce jos raditi c/p prvo u word pa opet na sajt?! I zasto bi se odlogovao pa radio c/p pa se vracao pa bla bla...

    Hvala na objasnjenju, to je jedino sto sam trazio. Nisam Vejv pitao nista, a ni nikog drugog ko ne moze da doprinese konstruktivno temi (Surovog i black-a recimo).

    Jos jednom, hvala Kaizenu i shivi ponajvise, puno su mi pomogli da ovo razumem. Poz svima. ;)

  10. Gaga7
    pre sat vremena
    Toma Zdravkovic
    -------------
    kaizene, ovo ne rada kako si opisao

  11. neobavesten
    Al' ajd vazi, Kaizen mi dao neko nazovi objasnjenje. Koje radi, ali za koje treba biti ekstra glup da bi ga koristio u praksi. Ko ce jos raditi c/p prvo u word pa opet na sajt?! I zasto bi se odlogovao pa radio c/p pa se vracao pa bla bla...

    samo sam ga malo zakomplikovao, sasvim je logično. zeznuo sam se, nije potrebno da se odloguješ, to sam napisao zato što sam to ja uradio jer vidim "obriši" na svim komentarima. takođe nema veze word sa ovim. direktno na sajt u polje za komentar pejstuj.

  12. @Sos
    kaizene, ovo ne rada kako si opisao

    meni radi. ti ili nisi koristio firefox, ili si kopirao sa stranice sa komentarima (treba na stranici gde je pojedinačna definicija/poster).

    i stvarno dosta sa ovim, ko mi ne veruje nego misli da je u pitanju bag ili specijalna funkcionalnost koju ima --VeJvErN-- nek i dalje tako misli, zatvaram istragu.

  13. Obrisao sam tri puta definiciju i neki moderator je vraća. Mogu li ja da radim šta hoću sa svojom definicijom pre nego što postane vlasništvo ovog sajta sa nekorektnim moderatorima?

  14. "Saglasan si da definicija postaje vlasništvo sajta i da nemaš pravo da zahtevaš njeno uklanjanje. Naravno, prilikom svakog prikazivanja definicije na sajtu, biće navedeno tvoje ime."

    Zar ovde negde, između "definicija" i "postaje vlasništvo sajta", nekad nije stajalo "nakon 24 sata od postavljanja" ?

  15. Jel neka fašistička organizacija preuzela sajt?

  16. Севасте, шта хоћеш са својом дефиницијом треба да одлучиш пре него што је поставиш. А не овако хоће каки - неће каки. :))

  17. Ja mogu da radim sve što hoću sa svojom definicijom dok imam dugme na kome piše OBRIŠI!

  18. Može li da se banuju ovi što upadaju izmedju pitanja i komentarišu i veličaju humor moderatora (da ne kažem-ulizuju se) koji uopšte nije smešan i baziran je samo na moći koju imaju?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.