Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Мајав , свако види само за себе на које је гласове дао + , а на које -.

  2. Bez veze, pa valjda znam za koga sam glasala?!
    A i da zaboravim, čemu ta informacija?
    Postaću još i paranoična : vidi li neko gde sam trenutmo obesila noge??

  3. majav, ako zaboraviš, da se podsetiš za koga si glasala.
    Bešenje nogu vide samo moderatori, ostali ne.

  4. Ah, to mi daje veliku slobodu jer vam verujem.

  5. Šta predstavlja ono "#Antita"? Videh to na nekoliko postera do sada?

  6. Takmičenje "ko će da ima gori skor". Važi i za postere i za definicije.

  7. Jednom sam na temi postavio pitanje "kulturnih hejtera". Onih istih što provere svakoga dana vaš nalog, pa klepe po nekoliko minusa. Molim proveru ovog zadnjeg i da se isti opomene jer mi se popeo na q....
    Unapred Hvala

  8. nemaš kulturne hejtere.

  9. Ovo je više pitanje za šefa, pošto pretpostavljam da samo on može to da sredi...
    Dakle, zašto se vidi ime autora postera kada se uđe u komentare na poster? Jesi to namerno ostavio il' ti je promaklo?

  10. Malo me zbunilo što su sve teme pozaključavane, al' sam se onda setio da treba da se otvori nova tema za svakio bag.

  11. Јели ми "безвезе" да неке постере са Вукајлије качим на Фејсбук?

  12. Čoveče, kakvo pitanje!!!! Oćeš da pitaš moderatore je l bezveze da ne obrišeš četkom šolju kad puštanje vode nije dovoljno da celo govno ode? Daj, bre :).

  13. @evomene: što se vukajlije tiče, nije bezveze, što se tebe tiče, verovatno isto nije, čim ti se po glavi vrzma samo kačenje postera.

  14. Na eventualna pitanja oko brisanja postera nastalih u toku jučerašnjeg dana, odgovor je da su na slikama imale žig nekog drugog sajta, te da su zbog toga morali biti obrisani.

  15. Od kako je uvedena ova nova fora za popularnost ne znam koliko moja tacno iznosi, ali mislim da je nko zasao po mom profilu i spicio mi minuse jer na zadnje postavljene definicije imam dosta pluseva i po 1 minus. Nisam siguran al bacite pogled, hvala.

  16. imas imas...
    zalepio etiketu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.