Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Pomozite mi da sahranim moj poster RTS. Eno ga još uvek na mom profilu, iako sam ga već 3x sahranio ... vampir

  2. Да ли би неко био љубазан да регулише ову ситуацију?
    Ова дефиниција
    http://vukajlija.com/napaceni-hejter/139608

    је директан резултат ове дефиниције

    http://vukajlija.com/sazimanje-naseg-jezika/139463#comment_278883

    Напомињем да ме је дефиниција Сажимање српског језика забавила али називање мене и мојих другарица са форума, са којима се јако лепо дружим, курвама ме НИ МАЛО не забавља. Аутор је сам обрисао дефиницију, али да му то не би случајно поново пало на памет, замолила бих вас да реагујете.
    Сигурна сам да ниједна од нас три није ником на форуму упутила било какву реч овог типа. А што се дотичног аутора тиче, ниједна од нас са њим ни реч није разменила тако да поштовани аутор никако не може ни да претпостави да ли смо курве или нисмо.

    Хвала лепо.

    (Извињавам се што је овај пост првобитно био на погрешној теми)

  3. Да ли је могуће да повећате дневну ДОЗУ уноса дефинија бар на седам,осам....
    Ја испуним пет дефиниција и онда не могу да упишем оне које ми падну на памет,па их у међувремену заборавим док опет добијем дозволу за унос....???

  4. Probaj sa zapisivanjem na papiru ili u wordu. Za sad ostaje 5.

  5. @mara: već je obeisana definicija, ali sledeći put nemoj da se smaraš da kucaš toliko razloge, samo daj link i reci da sredimo budalu.

  6. Moze li svako ko hoce da se samoinicijativno prikljcui u "#Antita" takmicenje?

  7. Ако сам те добро схватила довољно је што је дефиниција обрисана? То што је неко неком написао да је курва више не важи?

    Да ли то значи да и ја сад могу да напишем било коме овде, рецимо, да је смрдљиво говно и обришем? Јеби га, обрисала сам а то је као да ништа нисам ни рекла.

  8. pa ako znaš pravila... sve što se napiše kao antita briše se posle 24 sata..
    ---

    elem, obrisano je par definicija, te ukoliko neko dođe da se žali odgovor za razlog brisanja svake definicije je da je sranje.

  9. зашто је ово неквалитетно и могу ли да знам ко је обрисао?!

  10. @mara: ne znam, evo editovaću mu definiciju da ni na groblju ne piše.

  11. Он је то већ на писао. Видели смо. Ако сад допустим да ме неко назива курвом замисли шта ће другима да падне на памет.

  12. Маро, ево Суровом стално говоре да је ПЕДЕР, па га заболе. :)

  13. То ме Џими апсолутно не интересује. Свако има свој праг толеранције. А ја НЕ ДОЗВОЉАВАМ да ме било ко назива курвом. Нарочито не неко са ким реч нисам проговорила.

  14. džimi, kažu gey, sa "e" :9
    maro, ja bih mu oprostio ovog puta čisto zato što mi je žao, ako ponovi, ide trajni ban, samo pribeleži neki printskrin ili nešto, da nam ne promakne.

  15. Сурови, кад теби буде рекао да си курва слободно му опрости. Ја нећу.

  16. nisam tražio da mu oprostiš, kažem, da ću mu ovog puta progledati kroz prste, sa javnim upozorenjem ovde, da ide trajni ban ukoliko se ponovi.

  17. Маро, па баш зато што ниси ни реч проговорила с њим, треба да те не буде брига. И мени свашта кажу овде, па никад не доживљавам лично, јер ме не познају људи.

    Сурови, можда онда треба да се преведе као ''падер''. :)

  18. ljudi ako ju je realno uvredio a jeste i mara se još žali na to, stvar je jasna. ban na 3 dana zbog vređanja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.