Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Kako se pravi nova tema na forumu?
    Nadam se da nije nešto neviđeno očigledno, pošto se cimam već nekoliko dana da ukapiram.

  2. Na stranici forum klikneš na podforum koji želiš, i kada ti se otvori stranica sa temama, u zaglavlju levo imaš ponuđeno nova tema.

  3. Zbog cega mi je i ko obrisao poster sa debelim sefom iz grupe TNT, na kom je pisalo sef surovi, desna ruka broja jedan? Nadam se da ce mi biti odgovoeno bar na to ko je iskalio svu svoju moc, jer gledajuci na poster koji je okacen s moje strane neposredno pre toga, logika ovog drugog je jasno uocljiva..Cisto da znam kome od vas ne vredi ni crtati, siguran sam da ga surovi nije obrisao. Ponekad me zadivljuje koliko pojedini moderatori nastoje da daju granicu slobodi izrazavanja :]

  4. Inace resio sam da odredjen broj clanova (dobar deo su moderatori, ne jer ih ne volim nego jer su vlast) prikazem kao jednog strip-junaka, ni slucajno na uvredljiv nacin. Za pocetak kaizen je dobio broja 1 (sto je logicno), surovi sefa (jer je kaizenova desna ruka)..Prst ce dobiti ser Olivera cim mi naleti prilika da okacim sledeci, a mislim da znam ko ce biti Jeremija..Dajte ljudi zabavljajte se malo!

  5. ko cu da budem ja? Osecam onaj nosonja (bob bese valjda) ili kuce.
    verovatno je obrisan zato sto nije nesto posebno. ne zato sto se surovi ljuti.

  6. Ma ko zna da li ga je uopste i video. Neces biti iz grupe tnt, dobices nekog crtanog lika..Ne znam kako da otelotvorim motiku :]

  7. Hahahahahaha sose najebao si xD

  8. brus li.

    nego mani se toga... bolje otvori neku temu pa da se zajebavamo sa tim na foru role playing i slike nego sa posterima da tupimo.

  9. Ne umem da radim te stvari, a i onako ce ih ovde svi videti..Meni se iskreno ne dopadaju posteri u zadnje vreme pa sam resio da se zabavljam. Sos ce biti recimo Averel :] Nisam siguran ko ce biti mama Dalton, Marvin iz asvkg, Lucija iz Carli Brauna..Ali imam neke zanimljive ideje za par autora. Videces, samo da me ne smori posto imam samo 2 postera dnevno

  10. Moj glavni akaunt MMOrpgPRO je banovan zbog vredjanja na 3 dana...3 dana su prosla a acc je jos banovan.Zasto?

  11. daj post gde pise da je banovan pa cu ga odbanovati.

  12. Evo ako si na ovo mislio http://vukajlija.com/forum/teme/7618?strana=19 Dzimi me je banovao.Zasluzio sam ali 3 dana su prosla.

  13. oce li mi ko pobrisati one definicije sto sam okacio :) i jos sam ih i oznacio onim dugmetom za BRISANJE :)

    POZ

  14. Зар не би било кул да имплементирате Гугл претрагу у сајт?
    Рецимо, кад укуцам "дукатлија" у срч бокс, да се појаве све дефиниције, коментари и постови на форуму у којима се помиње та реч.

  15. samo ako se kaizen proda velikom zlom guglu :)

  16. Кад нам логои Твитера и Фејзбука стоје у дну странице, нема више сврхе размишљати о части. :)

  17. to takođe sasvim čvrsto stoji :D
    ja sam pobeđen.

  18. Pozajmi mi tvoj vakizasi da izvrsim harakiri Surovi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.