Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. eo, no nemoj mi umazati sečivo previše.

  2. hvala... :krklj:... evo nazad... :dušuispust:

  3. христос воскресе!

  4. oce li mi ko pobrisati one definicije sto sam okacio :) i jos sam ih i oznacio onim dugmetom za BRISANJE :)

    POZ

  5. ja generalno hoću

  6. Како би било да на дефиницијама на гробљу пише колико су пута омиљеноване?

  7. @majmunoliki, ovakva pitanja koji su predlozi piši na delu fomuma koji je predviđen za to.

  8. @majmunoliki: postoji li konkretan razlog za to? pa one su obrisane sa namerom.

  9. Па отприлике исто колико и за приказивање броја палаца горе и доле.
    Чисто да се види шта су људи све у стању да омиљенују. :)

  10. ma meni se to čini totalno nebitnim, ja bih, da sam u stanju, sakrio i skoor defnicija na groblju :)
    (ali opet, kao što reče CK, ima gde se to piše kako bi pročitao onaj ko zapravo može da preduzme nešto povodom toga, a ne mi što hvatamo zjale lol)

  11. Ja se izvinjavam što vam spemovah temu predlozima, ali nisam ih smatrao dovoljno bitnim i velikim da bih svakom ponaosob otvarao novu temu.
    I, zna li se odgovor na ovo pitanje:
    http://vukajlija.com/forum/teme/7634?strana=127#post_559185

  12. pa ne, fora je što mi moderatori nismo sposobni da damo odgovor na predlog toga tipa, tj. apsolutno smo na istom kao i ti što se znanja o promenama na sajtu tiće. Kada bi napravio predlog temu, kaizen bi ti u nekom trenutku dgovorio, ovako kao i da ništa nisi pitao jer prebrzo ova tema finkcioniše i on je n prati redovno...

    što se tog drugog pitanja tiče, to stoji tako zato što je kaizen zaboravio da promeni u 2010, ili jednostavno nije hteo ili imao volje. U svakom slučaju, skrenuta mu je pažnja i ponovljeno na modeatorskiom forumu.

  13. Pošto sinoć iz nekog razloga ne dobih odgovor na postavljeno pitanje, da li bi gospoda moderatori bili ljubazni da vrate definiciju http://vukajlija.com/zivis-preko-puta-poste/183963 sa groblja, koja ne narušava nijedan kriterijum, a ponajmanje je nekvalitetna?

    //vraćeno

    Edit: Hvala.

  14. http://vukajlija.com/ateisti/184224
    Ne vredjam, ali ko je napisao da ovo nema smisla nije ucio o teoriji velikog praska u osnovnoj skoli..Svakako, nema smisla takvom coveku se ni obracati..Da si napisao kako je nekvalitetno, to bi vec imalo nekog smisla :]

  15. Nema smisla da se raspravljate, inače nemam ništa protiv. Napravi temu na forumu pa raspravljajte, ovako samo spemujete komentarima.

    //prepravljeno u nekvalitetno :)

  16. nisam ti ja obrisao, ali definicija je prvenstveno netačna.
    ateizam je suprotnost teizmu, tj. ubeđenje (verovanje) u nepostojanje boga, a ne verovanje u veliki prasak, troglavog ježa, svemirska kinder jaja ili nešto sedmo.

    što reče korleone, ima tema, a može i da se napravi.

  17. krivulja,chuda na avataru,da li biste mogli da objasnite sta koja boja znachimili ako vech postoji objashnjenje,link neki?
    interesovanje je prilichno veliko,pa ako biste bili ljubazni...
    Fala =]

  18. Nazivanje jednog od mojih postera (kojeg sam doduse htio brisati, al' ga je neko od moderatora, iz ponudjenih s moje strane za brisanje, ipak ostavio) idiotskim, samim tim mene idiotom. Da li je to dovoljno za ban?
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/9254#comment_447584

    EDIT: Kosmicka energija je ponovo u balansu. :)
    'Fala ljudima dobre volje :)

  19. Није. Није те увредио. Постери јесу твоји, али нису твоја деца:)

  20. али Келт не мисли тако. Правда је задовољена:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.