Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Hvala na odgovoru - vredi li nesto da se kace one slike, vide se samo kada se otvori definicija?

  2. Sve manje vredi u smislu reklame.

  3. Postovani, zamolio bih da mi narodskim jezikom, bez nekih rezervisanih fraza, objasnite brisanje moje tesko iskuckane definicije o D.S. Piksiju http://vukajlija.com/pretraga/izraz?s=dragan+stojkovic . Radi se o iznetim cinjenicama, svako ko je iole upucen zna o cemu se radi. Ako sam pogresio u necemu prilikom definisanja, odlazim do Japana pesaka (do Vladivostoka, posle cu brodom) i izvinicu se nasem proslavljenom asu.

    Hvala!

  4. Jel sklonjena reklama za KARIKE,il meni smrde noge?

  5. ako ih opereš, onda ti sigurno neće smrdeti, bilo da sada smrde ili da ne smrde.

  6. Е стварно,куд нестаде линк за Карике?

  7. Dobra ideja Surovi,mogao bih i to ponekad da probam,mada ja ipak ostajem pri staroj metodi koja mi se cini delotvornija.Prati samo subotom.Sto dzabe da trosim vodu.
    p.s. sad se malo izivljavam kliktenjem na taj deo :) Dugo dugo nisam mogao to da uradim bez posledica.

  8. Antikvaran, ne moraš da trčiš do Japana, obrisana je jer nema formu definicije, ti si bukvalno napisao njegovu biografiju, uz neki kritički osvrt na njegove ljudske vrednosti. Eto, probao sam da objasnim bez "rezervisanih fraza", kao što si tražio.

  9. Izvini, ja sam u brzini. Nisam odma' skapirao. Mada, primer je nepotreban, i poprilično je vezan za jedan trenutak, al kako hoćeš. Vraćeno.

  10. ok promenicu primer

  11. Vezano za Piksija...

    Pa, ako cemo da definisemo neku licnost, valjda je u redu da ga opisemo i po dobru i po zlu, a ni po babu, ni po stricevima. Neko klikne, vidi da mu je licnost poznata, pa ga to zainteresuje. A da sam napisao samo primer, onda bi ispalo da ga hejtujem. Ma, Piksi je to, svuda zasticen. :)

  12. da probam ja da sredim ovaj cet? al nemojte posle da bude da sam ja nesto sjobo...

  13. Sredi ga ako znaš kako. Sjebeš ga i banovan si. :))

  14. ne mogu da ga sjebem vise nego sto je sjeban :) videcu sta mogu da uradim

  15. sredjeno :)

    trebalo mu je samo malo ricinusa....
    edit: vrati mi preprcanog i kazi koju lepu za mene :)

  16. hteo sam da pitam da li je moguce da moderator izbrise sve moje komente posto sam spemovao po svojoj defki, lupao gluposti komentarisao nesto :))) radi se o ovoj poslednjoj defki?

  17. Obrisano. Sledeći put ban.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.