Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Два пута проверим дефиницију пре него што је постујем да ли има грешака. Након постовања проверим још једном. Прво сам мислио да ми се дешавало да погрешим, али схватам да неко прави будалу од мене.

    Сад ми лепо реците, КОЈИ МОДЕРАТОР СЕ ПРАВИ ПАМЕТАН ПА МИ ЕДИТУЈЕ ДЕФИНИЦИЈЕ И СТАВЉА ПОГРЕШНА СЛОВА!?

  2. Цениш да је мод? На кога сумњаш?

  3. Зашто бих имао разлога да сумњам на било кога? Лепо тражим да ко год да је радио престане.
    Не постујем исхитрено дефиниције, гледам у монитор док куцам, читам их након што их напишем, нисам толико полудео да сам себе јавно зезам, модератор једини има опцију да едитује дефиницију, а и технички је немогуће да ставим нека безвезна слова уместо неких других (једноставно положај прстију ми никад не може бити такав, да ми се БАШ за то слово омакне).

  4. Не знам шта да ти кажем... :/

  5. Einstein, зашто би било ко од модератора едитовао твоју дефиницију? Не видим поенту тога и сигурна сам да је нешто друго у питању. Верујем да водиш рачуна о дефиницијама, али не верујем да их неко мења. Па ти сад види... мора да је нека виша сила ту умешала прсте... :)

  6. Zyc, што се тиче коментара из обрисаних дефиниција, то ће ускоро бити сређено.

  7. Не видим ни ја поенту, али десило се бар 10 пута у задњих месец дана. Што је најгоре била је једна дефиниција од једне реченице и ту се, након што сам отишао офлајн на једно 3-4 сата, појавила нека жестока глупост - замењено је једно слово што сам приметио одмах након што сам ушао.

    Сад се кајем што сам овако јавно написао, требао сам урадити скрин шат, ал' ето.

  8. Следећи пут уради... ко зна шта је у питању...

  9. El hoće neko da mi da etiketu hejtera na nekih mesec dana?

  10. Evo ti, pa ti javi kad se budeš smorio sa titulom.

  11. Da nema nekog hakera ovde,u toku dana sam našao u omiljenim definiciju koju nikada nisam video,a niti sam je ocenio,a prvo se mora oceniti da bi se moglo "stisnuti" omiljena.Dao sam minus,i imala je skor 12:7.Mislim,nije ništa strašno,samo da vidim dal i drugi imaju isti problem.

  12. Hm... Dešavalo se. Promeni šifru.

  13. Много чудне ствари су почеле да се дешавају на овом сајту... прво Ајншајну неко убацује нека слова у дефиниције па сад Букајлији неко убације дефиницију у омиљене... видим ја да ћемо морати да обавимо један ритуални егзорцизам... у поноћ... и можда чак и један катрамунаћ...

  14. Хакери су међу нама :)

  15. Е , ово што је реко букајлија се и мени дешавало , али раније , још кад је та опција уведена...

  16. Ово што је Ајнштајн поменуо, дешавало се и мени масу пута, а сигуран сам да тим приликама нисам правио грешке у куцању. Можда је неки баг, јебем ли га.

  17. Послушајте Ивану, промените шифру...

    А свемогући и свезнајући модератори вам саветују и да за сваки случај повремено не обраћате пажњу на глупости.
    Нико још до сад није остао без свог профила и свих својих добро чуваних и популарних дефиниција на Вуки. Чак и бановани имају профил. Ништа вам се неће десити. Без панике. Ако у нешто сумњате и упркос логици - само промените шифре и то је то.

    Највероватније су у питању само багови.

  18. 0Nemojte zaboraviti kako je sos jednom stavio link, pa kada su autori kliknuli na njega ispisana im je automatski definicija o radoznalom magaretu..Cak se i kaizen zajebao pa kliknuo. Nije ovo bas tako sredjen sajt, stalno se nesto menja, postoje ljudi (verujte mi) koji umeju svasta sa racunarima. Ne bi me cudilo da se neko dobro zajebava na tudje racune. Koliko se secam sos je jednu defku poslao cak i na groblje pre tri meseca. Sajt je pun rupa :]

  19. onda treba prijaviti bagove.

    nije prvi put da izlaze rendom greške u kucanju, ranije se isto dešavalo u nekom periodu.
    to za omiljene nemam pojma, i dalje su mi nepotrebne, pa ih još nisam koristio, ali terba prijaviti kao bag. ovako će proći nezapaženo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.