Cus igre, zaigra kako nalog stigne on prica o igrama.
Na sorosevom spisku - znas mi smo partneri glupi ste svi
Aj mogu kapiram sta vi njima dajete za uslugu al sta vam daju zauzvrat citava je misterija
Када повучеш реч, па онда повучеш повлачење, онда је јасно да си остао комплетно сломљеног ума тиме што сам ти показао да ни у једној данашњој теми немаш идеју о чему причаш.
Ajde care nemos se merimo, ti primas pare za te stvari de sam ja od toga, beton liga. Ne znam sta se mucis uopste
Добро, истина је да си далеко од тога, али не губи наду, можда и тебе плате Руси да дођеш у сунчани Сочи једног дана. Ево ти једна слика од јутрос, док се дописујемо: https://ibb.co/4t3vKNS
То сам већ рекао у Регнуму, имаш на претходним странама линк. Него хоћеш да ти донесем нешто из Русије? Ипак ти своју звезду водиљу ниси видео ван малог екрана, а мене зову ови кремаљски сорошевци упркос критика.
da se napusis kurca jos jednom
Јаук нејаких још једном. И даље ће Русија наставити да опада, док теби и последњи зуби испадају из главе.
Cus igre, zaigra kako nalog stigne on prica o igrama.
Aj mogu kapiram sta vi njima dajete za uslugu al sta vam daju zauzvrat citava je misterija
Jos se pravdas ovde ko slepac
Fazon nezavisni smo mi looool
Када повучеш реч, па онда повучеш повлачење, онда је јасно да си остао комплетно сломљеног ума тиме што сам ти показао да ни у једној данашњој теми немаш идеју о чему причаш.
Ajde care nemos se merimo, ti primas pare za te stvari de sam ja od toga, beton liga. Ne znam sta se mucis uopste
Добро, истина је да си далеко од тога, али не губи наду, можда и тебе плате Руси да дођеш у сунчани Сочи једног дана. Ево ти једна слика од јутрос, док се дописујемо: https://ibb.co/4t3vKNS
To ti pricam, tad mozda budemo kolege pa se budemo razumeli
Ух не верујем да ти имаш капацитета за то, али можда се сретнемо на Спутњику некад у емисији. Не верујем да ћеш овако слушати Лаврова као ја
Idi napusi ga reci mu da je rusija kurac
То сам већ рекао у Регнуму, имаш на претходним странама линк. Него хоћеш да ти донесем нешто из Русије? Ипак ти своју звезду водиљу ниси видео ван малог екрана, а мене зову ови кремаљски сорошевци упркос критика.
ne verujem u ovog cara jbt kakva njuska soros moj dobar drugar lol
umal zaboravim da je trampaleo izebo ove mejmune
Ево ти и једна од јутрос, Царо, чисто да не заборавиш колико си данас брутално понижен: https://ibb.co/svm2s6b
tnx bro
Ништа бураз, има још од јуче ако затреба.
Jbt vi se kao ozbiljno prepucavate oko ovog hahahah
Ма јок него згодна прилика за пиш по Цари, таман да му јутрос утрне зуб прелол
Slobodno za promenu kačite komplikacije antitrampovskog kmečanja američkih jovora, novinara i ostalih piona mrakosvetlećih čamuga
A do juce bili dobri
Sorose sta nam radis
Сорош избио нам зубе
Јовор Палестинац претпостављам?