Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Али добра водитељка
Е па добро трамп победио кмечалица је на макс јовора нема хвала богу надам се да је само он повређен да у његовој служби нема жртава превише
https://www.klix.ba/vijesti/bih/palata-rs-a-u-banjoj-luci-u-bojama-americke-zastave/241106180
Kad su Hrvati pjevali Danke Deutschland, a Albanci dizali spomenike Klintonu smijali smo se. Oni su od njih makar dobili države, pa su imali na čemu biti zahvalni. A vidi ovo...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-krenuo-s-performansom-nakon-pobjede-trumpa-nabavio-je-zanimljiv-kacket-a-organizuje-i-koktel/241106065
Inače lik na crnoj Američkoj listi, sa koje nije bio izbačen ni za Trampovog vakta...
Kako je krenulo nosaće se u ovim krajevima uskoro američke zastave... bićemo više proamerički orijentisani od Šipaca i Uja...
Dobiće Dode da se ukinu sankcije da modz da putuje sta fali
i jbg mozda isposluje da ti (nam) ne ukinu srpsku ne bi ja bio tako nezahvalan
jovo puši kurrrrrraaaaaaccccc polivam po tebi pišam i SEREM ti po faci idemoo
real ovaj dodon ima bar kicme da ode u briksa i da slavi trampa za razliku od vucele koji ne sme ni jedno drugo
dode republikanac > vucela globalista
Šta je bilo, imaš nekih problema? Zaboravio popit lekić?
Al brate sto jovor besan na dodea sad, a da je ćamila dobila bilo bi e daj posalji neku poruku i mi da smo deo sveta
kakav si sorosevac u dusi nevidjeno moj jovore
Covfefe васкрсе, ваистину васкрсе
https://youtu.be/azyqyBajguQ
Brate, ovoliko nije slavio ni kad je Putin izabran. Što je previše previše. Čemu takva poniznost prema Amerima i takvo idolopoklonstvo. Misli da je Tramp kao nešto drugo, on kao nije Amerikanac. Svako ozbiljan zna da se prema nama neće bitno mijenjati politika... On nek se bavi Republikom Srpskom, a ne da farba zgrade u američku zastavu i da nosa kačkete američkih predsjednika.
A dobro amerika je makar stvarna država, ima smisla da se bavi time kao i svaki drugi građanin bih
Sta da slavi kace zna da ce putin uvek uzeti izbore jer je najbolji kandidat
Brate sad je prilika da se ureze trampu u neki rezanj jasna poruka na koga sve da obrati paznju u perspektivi. A ovo je pragmatican nacin da se to izvede. Nije mala stvar imati trampalea na svojoj strani...
Evo ti se npr baviš srbijom svako malo, a dodirnih tačaka realno imaš koliko i ja, obojica živimo u inostranstvu
I brate tramp moze svasta da ti donese srpskoj, u najmanju ruku ako bude dobar sa putinom ima putin da ti isposluje ujedinjenje sa srbijom a da ovaj ne pravi problena. Nije mala stvar
Реално размишљање, после тога врате Крајину и Косово исто
S tim da ja to radim amaterski, a on je predsjednik Republike Srpske... treba malo ozbiljnosti. A sem toga uvlakače i šlihtere niko ne gotivi.
Kako sad ne voli uvlakace, svi se uvlace kako god stignu od sorosu pa na nadalje. Evo esu ustase sipusi i bosnjaci dobili republike. Znaci nije da se ne isplati nego treba imati slifa
po meni solidan potez, saljes jasnu poruku tramapaleo vidi me tu sam ucini nesto
Царо, мишљење о Вуку Велебиту