Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jas cuo da u njemackama deci u vrticima imaju dan kad decaci nose dzensku a devojcice musku garderobu pricali nasi ljudi.
Imam i prijatelje iz usa koji docli ovamo jer nisu teli deca im tamo idu u ckole
https://www.youtube.com/watch?v=hkHTGuw7BrM
Ludaka ima svugdje...
Voli srbin da se obrazuje preko ragebait instagram reelova, to mu daje univerzalno znanje i moc (nije izasao pet godina iz svog sela osim sto ode u Paraliju jednom godisnje)
tako da te price da se deci ne potura ta ideologija pod nos je za mejmune
isto i kod nas to uclo na mala vrata, samo pusti srbin ne verue svojim ocima sta se decava oko njega
imas i ono ucenje de deci ne treba da ih ubedjujes esu muski ili zenski, nego fazon da sami odluce a da ih u midtajmu oslovljavas sa "to"
ona raspala selin dion imala unisex kolekciju za decu boze moj, da se neciji rodni identitet ne poremeti
https://9gag.com/gag/aryV4NV?utm_source=copy_link&utm_medium=post_share
Poznato, ne?
I ovo za klimacke, tramp fino izvalio ono sto vecina zna. Da co2 nema nikakve veze sa celom tom pricom zato ce lepo ukine te zelene nakazne kmecavce
Imam i prijatelje iz usa koji docli ovamo jer nisu teli deca im tamo idu u ckole
Ako je to istina, ja sam PROTIV toga, ali mislim da nije i da se tu dosta stvari naduvava,
Mada, možda nešto jeste istina, šta ja znam... Čim se pojavi sumnja, rađa se i strah, onda to desničari koriste.
Lično mislim da i lijevi i desni fanatizam je opasan i može da nanese dosta štete.
I za jedno i za drugo ima istorijskih primjera koliko hoćeš. Čak su, istini za volju ljevičari, tačnije komunjare, vjerovatno ubili više ljudi od desničara.
U suštini, da bi društvo bilo normalno, moraš imati i jedno i drugo, jer tako se vrše korekcije i srpečava zastranjivanje i ekstremizam. Vjerovatno je uspon desnice poslijedica nekih grešaka koje je ljevica radila.
Sad trenutno kakva je populistička desnica, meni se to ne sviđa i mislim da nanose dosta štete i oni, ali možda je to neophodno da bi se napravio neki balans... Da se prođe kroz jednu fazu i toga.
Ono u čemu su desničari definitivno gori od ljevičara je što više lažu i što su više skloni mržnji i nasilju... govorim o današnjoj ljevici i desnici.
A ljevičari s druge strane imaju malo previše iščašene te neke ideje o polu. U suštini promjena pola treba da bude dozvoljena, i nemam ništa protiv trandži, ali zaista JESTE PROBLEM kad se oni malo previše dovode u fokus, pogotovo kad se o tome s djecom priča. Moguće da se u nekom manjem broju slučajeva uslijed izloženosti tome javi radoznalost, pa onda i želja za promjenom pola, a da nisu bili izloženi tome, možda im se to nikad ne bi desilo.
Sad s obzirom na to koliko je sranje život ljudi koji promijene pol, onda je logično bolje da ih bude što manje, jer je skoro svakom od njih sjeban život.
Ali nije im sjeban samo sam po sebi (mada jeste i to), nego dobrim dijelom i zbog hejta okoline.
Znači kad bi to bilo manje hejtovano, onda bi i ti ljudi mogli živiti normalnije.
Međutim postoji tu još jedan problem, što neki pričaju kao da se na prodaji tih hormona njima, na tim operacijama itd... jako puno zaradi. Sve je to skupo i neko mora da plati. Na kraju ispadne dobar biznis.
Zbog toga u suštini mislim da se o transrodnosti ne treba puno pričati u javnosti jer je to neka vrsta mentalnog virusa, može kod nekih vulnerabilnih da izazove radoznalost, itd...
U suštini treba se truditi da se nikome ne daju takve ideje. A kod onih kod kojih zaista postoji takva sklonost, jaka i urođena i ne mogu protiv nje, i sami to traže, njima treba pustiti sve te operacije, hormone, i društvo ne treba da ih hejtuje... to je neki moj stav.
e jbg lagao me ortak, ja ga pito jel ima dokaze kae nema - znaci laze
Jovore ucini svijetu uslugu i nemoj nikad nigdje glasati, bez obzira gde budes zivio, sta budes radio, i ko bude na vlasti u tom trenutku
ovde trampa mozes komotno podvedes pod levicara koliko je takozvana levica otisla udesno
oj dodo oj dodiče oj dodo oj dodiče
ahhhh
Inace kajzen nek se jebe sto je promijenio dizajn u ovo sranje, sad kad internet preliva mimovima, ne mozemo da ih stavljamo na avatare jer se pravi ovaj krug ko na nekoj pederskoj drustvenoj mrezici
https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fawdiin00fbzd1.jpeg
Evo ekonomska analiza uticaja Trampa na Evropsku ekonomiju
https://www.youtube.com/watch?v=Y2CYMb4HcIM
brate jovo mani se te price levicari desnicari to ti sve magla. Pogresna pretpostavka u startu, posebno sto nijedna politika ne modz bude samo leva ili desna.
i onda ti dodjes lozis se na neke kvazi liberale jer pusis ta propagandna sranja, fazon razuman si zelis svima dobro a desnicari krvoloci samo gledaju koga ce ubiju
Nije važna terminologija znaš na šta mislim kad kažem ljevica i desnica.
Šta znam meni je u socijalnom i ekonomskom pogledu ljevica bolja. A u nacionalnom pitanju, pogotovo ovdje kod nas, moraš biti malo desničar. Ne možeš biti autošovinista jbga.
apsolutno. To ovde kod nas bolest za koju ce se uskoro prepisivati lekici
ајде јово иди више са сајта
Što ja tebi smetam gadafi, ozbiljno te pitam?