Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. evo i juce su ubacili novu rec, vanrodan - znaci nebinaran

sta ti kao levicar imas njemu da zameras ostaje krajnje nejasno

2. Ona je bilo dugo godina javni tužilac. Ima iskustva u javnom govoru, pravnim poslovima itd. I imali su i boljih kandidata, ali nije ni Kamala "glupača"

obj brnaba ima jaci portfolio

al jebo to, bitan je nacin kako si dosao do toga, posle mozes sve

3. u duši on jeste desničar, i daje si oduška preko Hepija, Informera i Pinka...
    Sad, morao je malo da sluša i ove iz Evrope, inače nema para.

Antivakser on lično nije. I to ne zbog Evrope, nego zato što prosto nije glup. Zna da su vakcine OK.

Ali on zna da kod naroda prolaze antivakserske priče, i kupi poene tako što na pomenute televizije dovodi ponekad antivaksere i razne teoretičare zavjere.

4. Da, inace ovi sto glasaju za vucelu su antivaxeri koji idu se vacinisu na gripa svake jeseni. Koja si ti budaletina jovore to je za udzbenike

5. Jovore sta ti mislis, ko daje vuceli realnu moc i kako je dosao na vlast?

6. Spavajte bre ludaciii

7. Možda sam pogriješio konkretno oko antivakserstva, jer ja to sve stavljam u isti koš sa ostalim teorijama zavjere, raznim vojnim "analitičarima" i ostalim mudroserima koje dovodi.
    Mada ne bi se iznenadio i kad bi se neki penzos koji gleda Informer ubijedio da su vakcine otrov, ali ovu protiv gripa ipak mora... isto neka vrsta šizofrenije. Tipa danas se bocne, sutra priča, majku im farmaceutsku, oće pobiju pola svijeta.

8. Jovore sta ti mislis, ko daje vuceli realnu moc i kako je dosao na vlast?

Ne znam, vjerovatno ciljaš na to da su ga doveli Ameri, kad je DOS-u istekao rok trajanja.
    Mada vjerujem da ima Vučić i realnu podršku u narodu. Ne može toliko pokrasti izbore.
    Znači dok god ima podršku naroda, ja to poštujem, kakav god da je.
    Kritikujem šta mi se ne sviđa, podržavam šta mi se sviđa od onoga što radi, ali ne mogu mu osporiti legitimitet.

9. Tipa danas se bocne, sutra priča, majku im farmaceutsku, oće pobiju pola svijeta.

Pa da, al sto najgore u pravu je, samo je istovremeno idijot koji ce poslusati sta ga savetuju el je tako isprogramiran. Najveci broj celtova je to radio sa predubedjenem, u svakoj drzavi je bio neki vucela koji je savetovao na tu meru i "prvi uradio" da bi ostali krenuli tim stopama.

sto najgore mnogi su se i pokajali. Al aj sad jebo to. Ti ti uzimas kao apriori dobro, apriori razumes trandze i nebinare, pri tome se ne vacinises a ove druge sprdas kad obuku smesan dzemper.

odjebi jovore

10. Ne znam, vjerovatno ciljaš na to da su ga doveli Ameri, kad je DOS-u istekao rok trajanja

true

Mada vjerujem da ima Vučić i realnu podršku u narodu. Ne može toliko pokrasti izbore

false, vlada sa oko 20-25% realnog glasačkog tela vec godinama

Znači dok god ima podršku naroda, ja to poštujem, kakav god da je.

znaci da si budala jer postujes nesto sto nije narodna volja

Kritikujem šta mi se ne sviđa, podržavam šta mi se sviđa od onoga što radi, ali ne mogu mu osporiti legitimitet.

ovom recenicom dokazujes da si bot isto ko i dode el nema u sta drugo da gleda sto razumem u potpunosti i podrzavam

11. ove druge sprdas kad obuku smesan dzemper

Pa sprdao bi bilo koga. To nije zbog nebinarnosti. Ti dođi u studio ko kreten, nema veze što si strejt, ako izgledaš ko kreten, sprdaću te.

12. o cemu pricas onda, pricas o slobodama i jedes govna ko celt vakser onda dodjes i rugas se necijoj bolesti da ne moze da ga slusa ili kakav dzemper nosi. Dal ste normalni.

13. Tacno je ovo u amerikama pokazalo realno stanje, levicari i zabrinuti za nauku kakvi su nam random fasisti i anarhisti dodju kao melem na ranu. I vi ste do toga doterali svojim budalastinama kvazi levicari i korisne botine. Do toga je.

14. E sad, ako je lik psihički bolestan, onda stvarno nije u redu što sam ga sprdao. Ali više mi se činilo da samo privlači pažnju, da izvodi neki performans. A ona sa tetovažama vjerovatno jest psihički bolesna.
    Jebi ga, možda nisam trebao sprdati.
    Više mi je to došlo kao neka instinktivna reakcija, jer mi je nekako previše "entitled" (pruguglaj ako ne znaš šta znači) stav da njoj poslodavci duguju posao, iako ona krši najelementarniji poslovni dress code. Pa jebi ga, i ja sam išao ljeti u farmerkama na posao i kad je bilo 40 stepeni, nisam mogao u šorcu.

15. E sad, ako je lik psihički bolestan, onda stvarno nije u redu što sam ga sprdao. Ali više mi se činilo da samo privlači pažnju, da izvodi neki performans. A ona sa tetovažama vjerovatno jest psihički bolesna.

ali to ti je taj lvl jbt jovorstino jedna, dajes sebi za pravo da vrsis banalnu procenu bez uticaja struke a kad drugi isto to rade ti se bavis nekim pravima a sve zato sto ti plasirano kroz propagandu pa gluamtas dusebriznika. Princip ti isti

ovo drugo, sam trip dress koda je sam po sebi diskriminatoran ako vec jedes tu vrstu govana.
    Ne secam se da se camala borila protiv toga npr. ovo bukv u praksi zvuci budi to sto jesi = nemoj da ocekujes te zaposle. A jopet ako si neki trans kurac napravicemo zakone da mora. Opet sizofrenija

16. Kako moze se uvodi dres kod a imas kojekakve mejmune za koje zahtevas slobode da se osecaju i oblace kako god hoce i pri tome ih vorsipujes?

Ko je tu budala

17. Bukv uzmes stav da restoran trazi da konobar treba nosi pantalone kozni novcanik i belu kosulju

i ovaj sutra dodje ispostuje sve al u crnoj kosulji, sa realnog aspkta ima pravo tuzi ovog jer se lepse oseca u crnoj kosulji i kaze ja sam crnokosuljas. Tako vi kvazi levicari sustinski gledate na realan svet oko sebe i zato sve oclo dokurca

18. To je nekad bilo tramp to doveo u red.

19. He made Melania great again.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.