Nebitno brate. Za Ukrajinu su postojali argumenti za napad, tipa, dolazi NATO na granice Rusije, ima Rusa dosta u Ukrajini koji su diskriminisani, itd... Za napad na Poljsku nema ni jedan argument, osim ako ne želiš pokrenuti WW3. Poljska je već u NATO-u, odmah ti radi 5. poglavlje.
Pa ni poljska ne bi trebala bude u natou ako cemo realno. Tu de je bio berlinski zid trebala ostane granica u najmanju ruku
Sto se tice ww3 on je vec u toku, jbg i ww1 u midtajmu izgubio status sveckog rata vec se zove velikim ratom. Doduse i dok je trajao ww2 niko nije znao da je to kako ga se sada naziva
Pa ono sad... definitivno je današnja Rusija bolja od SSSR-a. Ali opet nije lijepo biti "pod nekim". Mada i sad su "pod Amerima", na neki način... Šta ja znam... teško je reći.
Ako je neki parametar to gdje ljudi idu kad odu u inostranstvo, izgleda da je ipak bolje u američkoj sferi uticaja. Koliko mi to imamo dijaspore na nekom istoku?
A obj i te spike su nebuloza, da nije bilo rujana jeli bi nacisticka govna dan danas. Sad to kmecanje kako se nije imalo novaca i bila represija ispalo gore od nacista sta su radili. Kmecana klasicna
Ako je neki parametar to gdje ljudi idu kad odu u inostranstvo, izgleda da je ipak bolje u američkoj sferi uticaja. Koliko mi to imamo dijaspore na nekom istoku?
Ovo je isto debilana od argumenta.
Cus sad merilo je gde ce random kmet brze bolje otici po veću kintu.
Tu je samo rec o standardu a ne o prirodnim ljepotama i muzejima, doborcinstvu i slicne picke materne.
Uostalom zapad je taj koji importuje ljude i vrsi tu propagandu kako je tamo lepo i posebno. Idu ljudi i po kinama i rusijama, al ovo najblize a svabo ima kintu da placa nase ljude da mu pere dupe. To je to otprl.
Ne, mislim svakako Rujama treba da zahvale što su ih oslobodili od Švaba, i u tom pogledu su stvarno nezahvalna govna.
Al opet s druge strane bio je tamo dosta jebeniji režim nego u Jugoslaviji, tako da razumijem i te vrste trauma. Nema kod njih nostalgije za komunizmom ko kod nas. Naš komunizam i njihov su bili veoma različiti.
Jbt skoro pricao onaj voditelj podkasta slavija info, ljuba stefanovic, sto ga bia apsila skoro kaze kacu ga odveli tamo na zidovima i dalje slike krcuna tita i kojekoga iz tog vremena hijerarhija se odrzala
Године 2019. у емисији „Актуелно” је умало дошло до физичкога сукоба између њега и новинара Миодрага Зарковића јер га је другоспоменути означио као „НАТО плаћеника”.7
ahahahahha ovo bi voleo da vidim
mada i ovo dosta govori
У време НАТО агресије на СР Југославију, Трифуновић је био ухапшен. „У затвору је провео 45 дана. Ухапшен је због фотографисања стратешких локација у главном граду Србије и СРЈ, и оптужен да је постављао локаторе за НАТО.”2 Трифуновић тврди да су га тада ухапсили руски агенти и да од тада води и заговара јаку анти-руску политику.
Професор је на Правном факултету Универзитета Мегатренд
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nebitno brate. Za Ukrajinu su postojali argumenti za napad, tipa, dolazi NATO na granice Rusije, ima Rusa dosta u Ukrajini koji su diskriminisani, itd... Za napad na Poljsku nema ni jedan argument, osim ako ne želiš pokrenuti WW3. Poljska je već u NATO-u, odmah ti radi 5. poglavlje.
Pa ni poljska ne bi trebala bude u natou ako cemo realno. Tu de je bio berlinski zid trebala ostane granica u najmanju ruku
Sto se tice ww3 on je vec u toku, jbg i ww1 u midtajmu izgubio status sveckog rata vec se zove velikim ratom. Doduse i dok je trajao ww2 niko nije znao da je to kako ga se sada naziva
Šta mislite o ovome?
https://www.reddit.com/r/DecodingTheGurus/comments/1gneqbd/a_theory_on_why_the_right_and_its_gurus_dislike/
evo ova karta bukv, sve ovo sto je narandzasto treba da se denacifikuje
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cpsprodpb/8BE3/production/_122911853_nato_member_states_serbian_10jan_map_nc_2x640-nc.png.webp
Bili su oni 50 godina "denacifikovani", pa im se nije baš svidjelo.
Brate ovo nova rusija nije komunjarska podvala. Ce im bude lepo pod rujanima kad dodje vreme za to.
Pa ono sad... definitivno je današnja Rusija bolja od SSSR-a. Ali opet nije lijepo biti "pod nekim". Mada i sad su "pod Amerima", na neki način... Šta ja znam... teško je reći.
A obj i te spike su nebuloza, da nije bilo rujana jeli bi nacisticka govna dan danas. Sad to kmecanje kako se nije imalo novaca i bila represija ispalo gore od nacista sta su radili. Kmecana klasicna
Ovo je isto debilana od argumenta.
Cus sad merilo je gde ce random kmet brze bolje otici po veću kintu.
Tu je samo rec o standardu a ne o prirodnim ljepotama i muzejima, doborcinstvu i slicne picke materne.
Uostalom zapad je taj koji importuje ljude i vrsi tu propagandu kako je tamo lepo i posebno. Idu ljudi i po kinama i rusijama, al ovo najblize a svabo ima kintu da placa nase ljude da mu pere dupe. To je to otprl.
Ne, mislim svakako Rujama treba da zahvale što su ih oslobodili od Švaba, i u tom pogledu su stvarno nezahvalna govna.
Al opet s druge strane bio je tamo dosta jebeniji režim nego u Jugoslaviji, tako da razumijem i te vrste trauma. Nema kod njih nostalgije za komunizmom ko kod nas. Naš komunizam i njihov su bili veoma različiti.
Ma dobro stoji to. Al nemos na osnovu toga kazes e sutra kad rujani uzmu poljsku ima ih salju masovno uGulag. Prosto nisu okolnosti iste.
I rujani su na kraju bili taoci komunizma, isto kao i mi (srbi). Jer nisu svi narodi jednako profitirali od komunizma na kraju (mi najvise popusili)
Sto najgore ljudi ovde nisu svesni sta nam komunizam ucinio dugorocno gledano i da te posledice trpimo dan danas
Jbt skoro pricao onaj voditelj podkasta slavija info, ljuba stefanovic, sto ga bia apsila skoro kaze kacu ga odveli tamo na zidovima i dalje slike krcuna tita i kojekoga iz tog vremena hijerarhija se odrzala
А смејали су се Дарку Трифуновићу када је рекао да је КГБ створио Косово и да је Курти руски човек:
https://youtu.be/XI-IpLldAwo
E Care aj zamoli Sorosa da mi da neku kintu da odgledam sav taj materijal jako zaebano pratiti sve te stvari gratis
Evo 4 minuta izdrzo ovog trifunovica oseca se smrad zmie sorosa na max
izguro do 6og prica kako je r srpskoj uskracen referendum a fazon sipratima je dozvoljeno dve drzave
Care bate aj pls daj neke jasnije smernice prezvakane stvari u perspektivi.
Ucen si covek, daj malo poduci raju realnim konstatacijama ovo je tvoj teren, sta se zajebavas
ahahahahha ovo bi voleo da vidim
mada i ovo dosta govori
lol
aahaha evo bilo toga i kod tese
https://www.facebook.com/PrevarantiSrbije/videos/%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%99%D0%B0%D1%98-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D1%9A%D0%B8%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B3-%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-/1097383223781502/