Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. A Minnesota dad who ranted against President-elect Donald Trump online shot and killed his wife, ex-partner, and his two sons before turning the gun on himself, according to authorities.

The shooter, 46-year-old Anthony Nephew, had a “pattern of mental health issues,” Duluth Police Chief Mike Ceynowa said on Friday — one day after authorities found five people dead inside two homes in the city.

2. Ovo sam video. Kakav psiho jbt. Video sam i fotku. Lik ima pogled i izraz na faci isti kao jedan moj ortak iz srednje, bukvalno me odmah asocirao na njega. Inace lik koji sad gostuje u Lazi, jerbo je pre nekih 7-8 godina potegao caletov lovacki karabin na kevu i caleta kada se nesto posvadjao sa njima. Samo debil zaboravio da napuni pusku, pa ga cale raspalio necim po glavi, onesvestio ga i pozvao muriju da ga vode.

3. Znači registrovan si tamo jeri

4. Meni otvorilo

Jovo ko je ovaj desni papak zvuci ko drugosrb sorosevac

5. Јоворе јес ти овај азбуковац што окачио клип

6. Dogodine objavljuje jovor promenu pola, kvote?

7. bolje i da promeni pol nego da bude neki trampista ravnozemljas

8. Pa budi anđeo osvete
    Neka na svojoj koži osete
    Šta znači equity diversity inclusion

9. “Srbijanci i bosanci” ✗

“Cisdrinci i transdrinci” ✓

10. Đe ste ljudi, kakve su frke? :D

11. Ђес Јована

12. Bolece ga kurci, ako zatrudni modz da abortira, ako tramp ne ukine pravo na abortus pre toga.
    Lepo ovaj u emisiji pitao, na koju vrsta ubistava mislite. Ovi Jovini smatraju fetus nezivim bicem lol

13. Čuj sad Jovana... e jesu vam fore...

A Cara, što se abortusa tiče. Ja smatram da je to zlo i generalno sam protiv toga u načelu. Ali što se zakona tiče, mislim da po zakonu treba biti legalan u prva tri mjeseca - ne zato što je to nešto dobro, nego prosto kao neka mjera smanjenja štete. Jer alternativa tome je da žene rade ilegalno abortuse kod nekih baba na selu, ili koriste ko zna kakve metode da bi pobacile.

Inače ovi što sam okačio klip na Redditu, oni hoće da se zabrani skroz abortus. Što po meni ne bi bilo dobro.

Protiv abortusa se treba boriti nekim edukacijama, a ne zabranom.
    A protiv abortusa kao takvog se svakako treba boriti, i treba praviti korake koji bi smanjili stopu abortusa.

14. Ovi hoce skroz da zabrane ovi hoce skroz da dozvole. Cak pitanje dal ovi hoce skroz da zabrane. To je neizvodivo bukv. Al one spike moje telo mogu da radim sta ocu su tek budalastina.

15. Jbga, to su više spike, neki narativ kurac. Ali iza toga se krije borba za realnu zakonsku legalnost abortusa. Neke države u Americi su već zabranile skroz ili skoro skroz.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.