U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa kako da igra tim kad ovaj baca kamena s ramena, stali svi, gledaju i neveruju
Ne utiče ovaj poraz tolko na dalje kalkulacije oko plasmana, i dalje mora da se pobedi dominikanska republika, i dalje postoje solidne šanse da prođemo kao prvi.
Ako je ovo bila nagazna mina dobro je da se sad desila ovako.
utice na to sto daje sansu italijanima da prodju dalje, koju ne bi imali da smo ih pobedili, a trenutno je bitnije da italija ispadne nego da srbija prodje
Fali Stojaković
Bogdan zgubidan
Ma dobro Boca će sad da nam se ispuca s ovim partijama 5/16 da bi protiv italije imao moćnih 7/17
pre 3 dana
dobro ipak sam potcenio bokylya i njegove chuckerske sposobnosti
7/17 I sleep
4/16 REAL SHIT
Šta sam reko pičke jeli?
Od dolaska Sala Đorđevića na klupu i svih propratnih neutemeljenih hajpova do danas, ovaj je najneosnovaniji i najjadniji
deje hajp gospodine pokažite mi molim vas
Ali pazi ovaj prelol https://www.b92.net/sport/mundobasket2023/orlovi.php?nav_id=2391129
treba jovic nikola vise da igra hero ball. vise od bogdanovica. bogdanovic nije to
E al ne bude mi onaj iskonski osećaj mržnje i gađenja ovi italijani kao na primer što je slučaj sa špancima ljigavim, ima tu i dalje kukanja kod sudija i jedenja govana ali svedeno je to na minimum, odbranu igraju neverovatno dobro, dugački su i zonom pokrivaju sve bukvalno, ginu, flopuju jer su sudije retardirane i ovi to koriste.
Dosta znači da imaš pukotinu kao što je Poceko da te naloži da grizeš u odbrani, a u napadu jebeš ga će ubacimo trojke i Fontekio će postane Dražen u četvrtoj i lagano.
Čestnjejši, bilo kakva diskusija koja prevazilazi usputni komentar tipa “ok možda prođu grupu” konstituiše hajpčinu kada se uračujaju potencijali ove repke
Ovo je sjena italijanske repke, pa datome i meli se nisu čuli kako treba, izvlačio iz fontekio koji je ekstra igrač, nije bilo kmečanja, nije bilo nefer suđenja ni prema kome, malo se pogubili na kraju i to ih je kostalo
Mislim, to nefer suđenje niko ni ne spominje ovdje izuzev celta i care koji su pomno ispratili u vrh glave 40% utakmice
Bogdan 1/13 trojke, 8%.
4/16 ukupan šut 25%.
Šuter, kapiten.
Al ajde da su ga dobro čuvali, ispucavao se bez razloga, ne znam koj mu kurac.
nisam reko nefer sudjenje, samo sam reko da su sudije lose. ne znam sta tumacis plidu, al procitaj ponovo
ne bih ga nazvao nefer već nesposobno, a kad je takav slučaj to je 50/50 na čiju stranu će da prevagne
Mi smo na primer imali 32 bacanja a italijani samo 15, verovatno neki Đuzepe iz Ankone sad pizdi zbog toga na nekoj italijanskoj vukajliji ali njemu je lakše jer su oni pobednici.
ovo sto kaze smoklja. ne mora da bude nefer, da ti zgadi utakmicu