Hrvat Binkov tvrdi da je obaranje nevidljivog bila “sreća”

1. Inače video je klikbejt, u videu je objasnio detaljno kako je oboren sa zanimljivim detaljima o kretanju kako je došao sa istoka gde nije bilo PVO. Ali svakako vredi pogledati

https://youtu.be/8dqqrJPaS1k

2. pa i bila je sreća, usralo nas, pucali smo u prazno itd itd

može lok

3. Ne znam cemu hejt, bukv posle postali frendovi, amer dolazio na slave, upoznao nas narod, oprostio nam sve

Nesto ko bajden bler sreder i ostala ekipa sto navrate. Pa bio je rat jaka stvar

4. Opet, niko nece da ti se upeca na ovo

5. Malo je precenjen stav da smo imali srece, na nebu su bili agresori, pucali smo sta smo imali. Srusili nevidljivog sto je bilo van pameti. Da smo bar vise

6. Ocekivao sam da Cara napise da su avioni bili dobri nego hotuli ih sjebali

7. Galantni kosovac
    Opet, niko nece da ti se upeca na ovo

de neće jbt saće dođe pliduu da širi opet propagandu kako nas cara sve ovde trigeruje

8. Jbt koji ste prijemnici

9. dal nismo jbt ponavljaj to što češće onda će da postane istina

10. Sta god da sam napisao bilo bi e e evo ga cara opet pokusava troluje

11. Bukv me mrzi trazim taj snimak taj sto spuco nevidljivog bile reportaze amer dolazio u budjanovce x puta koji k

12. Sta god da sam napisao bilo bi e e evo ga cara opet pokusava troluje

kad si bzvz se hotulirala sad sušt moraš pojedeš sopstveno plemenito vnugo kad god ga iskenjaš na ovaj forum lololo

13. Cara™
    Sta god da sam napisao bilo bi e e evo ga cara opet pokusava troluje

ključna reč - pokušava, uz obavezan prilog - neuspešno

14. Smoa jos boli onaj indijac lolo

15. ајде вуче мрш у курац са овим идиотским темама дај бануј га и лок ово говно

16. Čemu tema ova, realno?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.