Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Тема је посвећена добробити добродошлих многобројних новајлија на овом сајту, да их припреми за живот. Не бојте се децо, то је нормално...
(За почетак из ,,Забавника", иначе све строго из личног искуства).
Домаћа производња:
Један тинејџер је имао на пецању лош обичај да забаци удицу скроз иза себе, како би из залета домашио што даље од обале. Говорили су му и говорили, али он је терао своје, док једног дана није удицом проденуо очни капак рођеном оцу! Човек стао иза свог сина, гледа, мисли се, види ово лети према њему, ништа не предузима... Наравно, више није било пецања за тај дан, отишли су право у најближу амбуланту, можда боље код лимара...
Vlade limar hahahah
нови чланови?
Teletina
Odlična tema, upis
Ode bob rok, dodje Ejdus, ode Ejdus, dodje Srpski Del Boj, ode Srpski Del Boj, dodje Irelevant, ode Irelevant, dodje sad ovo, jebem ti zivot uvijek neki daun mora da dezura ovde, nikad na zelenu granu
"Дете треба да учи у школи."
- Тика Шпиц из села Стајковце
Пробај доле
https://www.youtube.com/watch?v=OBpwIDgJGCs
Sve dublje i dublje u mulj u mulj
https://youtu.be/rm4rQVBwwLA
Čemu ovo?
spem foruma, ban.
нови чланови?
Нових чланова: 159 за последњих месец дана. Мада можда није ни ажурирано како треба.
Ode bob rok, dodje Ejdus, ode Ejdus, dodje Srpski Del Boj, ode Srpski Del Boj, dodje Irelevant, ode Irelevant, dodje sad ovo, jebem ti zivot uvijek neki daun mora da dezura ovde, nikad na zelenu granu
kamenofil
Sve dublje i dublje u mulj u mulj
Како каже песма, »svatko mora imat nekog«... Па и The Prof. своје Ass.
spem foruma, ban.
Jедноставно ме бојкотујте, непоправљива сам. О коцкању, обожавању паса, разврату, опијању... тврдим и даље све најгоре и још горе. Бојкот је најтежа казна, али мени овде највише одговара. Вама такође: не морате остављати коментаре који откривају слабу циркулацију услед штетних навика. Знам да не разумеш, Профе, питај неког старијег.
Mnogobrojne novajlije na sajtu? Mislis vukovi dupljaci
ako ih ima stvarno dobrodosli nema sta
Dosta je bilo.