Prijava

uhhhh, samo kad je otislo to grozno stvorenje. Ne smem zamislim kakav je to covek u rl

:DDDDDD
ЗЛОТВОР

neka mesavina stratimira avii zozoa i vuka. Jeziv covek

Da isteram inat držaću se teme jer Ejd je u pravu, treba razmišljati o ateistima doktorima siktavcima kao nižim životnim formama koje moramo isterati na pravi put - put pravoslavlja.
Svaki dragi doktor koji je slep kod očiju treba da uradi eksperiment gde će npr da očita 3 očenaša pred operaciju jednog pacijenta VS 0 očenaša drugom pacijentu i uporedi te rezultate, te empirijski dokaže da je bog u pravu a on je luzer i konvertovaće se i biće mu život lep, a ne ko sada što ne čita očenaše i nije mu život lep

zamislite da je pogresno verovati i u boga i u nauku.recimo da bog ne postoji a da svemir nikada necemo moci da razumemo.verovati u nauku je sigurno greska, ako nas lupi kometa za nekih sto god sta ce onda nauka da objasni-kurac.the end.a mozda nismo cak ni u stanju da shvatimo.krajnji cilj nauke je da nam omoguci da mozemo da begamo sa zemlje kad ona ode u kurac.ko kaze da je to uopste moguce.to ima u ratovima zvezda kao neki kvantni skok pa svemir ima tunele, precice neke.ma kako ne, ubedjen sam da ima.
sedi tu gde si i zivi kao i sve ostale zivotinje-to nam je sudbina.mozda ljucka vrsta i umre, jbg i to se desava.umiru vrste.

reinstaliram win, vreme je

pricas o verovanju u nauku kao u nesto sto ce nas spasiti vs religija labokv?

jebem li ga, iz iskustva poslednjih vekova, na tvom primeru, vise bi se uzdao u nauku da razvijemo metode za ranu detekciju i skretanje stvari iz svemira koje mogu da nas ubiju vs da se svi molimo da nas svemocni bog ne kazni ko dinosaure.

prvo, jer kakva god da je, bilo kakva akcija da se promeni sopstvena situacija na bolje je bolja od nicega, pre prihvatanja neminovnosti - ako se dodje do toga.
drugo jer u ovom tvom slucaju kazne iz svemira za celo covecanstvo, cak i svi da krenemo zajedno da se molimo, ukoliko dodje do toga, dobar deo ljudi ce se moliti pogresnom bogu, posto "postoji jedan pravi", tako da ne znam kako ce to da se zavrsi.

ma ajd celt koga boli kurac za stvari iz svemira, daj nek nas ne ubijaju bolescine i neimastina a za te meteore kurceve koji bi nas potencijaono sve pobili, apsolutno me boli kurac. Ako svi nestajemo momentalno, zasto bi se iko cimao da to sprijeci ?

Šta ti je lagodan život švicarski, nemaju nikakvih briga ovozemaljski pa ih plaše svemirom ehh

Zato kasni woke i cancel kultura kod nas, hvala predsedniku

Jbt mislio sam da je ovaj kabal neka botina nubina sajbot a ustvari promenio stoker ime

Dublji nalog

Zanimljivo. Kad smo kod humanosti, imamo sad ove lekare bez granica (i druge) u Gazi, što operišu pacijente pod bombama i bez osnovnih uslova za rad, realno očekujući da će pre nastradati nego što neće. I to je najviši vid čovekoljublja. A imamo i druge naravno, no što kaže Jerotić, ne mora Logoped da bude vernik da bi radio svoj posao na najbolji mogući način. A čovek kad ode kod lekara očekuje najbolji tretman i, pretpostavljam, u slučaju da može da bira izmedju vrhunskog doktora ateiste i solidnog lekara hrišćanina, izabrao bi ovog prvog, makar i sam bio vernik.Pretpostavljam, možda grešim.

A opisivati ateisti šta je vera, jednako je uzaludno kao pokušaj da mu dočaraš razliku izmedju mirisa ruže i hrizanteme. Reči su jednostavno nedovoljne, mora sam da proba da bi osetio, iskusio i znao.

Melk šta bi radije,

PAJSAD

Zet musliman ili zet ateista

AJSAD

Zet plidu ili zet smole

Kako znamo da je Melk ozenjen?
Pa ozenjen je Bog manipulacijeeee :))))

nemaju duše ovi po českoj, šveckoj, estoniji, latviji, francuskoj, engleskoj, japanu, nizozemskoj i ostalim razvijenim državama, da bi imao duše moraš biti religiozan jer je duša religiozan koncept tako je