Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Хејт/лајк? Нешто су чудне бројке..

2. Ne nađoh ti hejt, a lajk znam da neću naći. Tako da, ako je ovo drugo, jebiga, uživaj. :)

3. Ај сада кад имам 10 дефиниција, јел море једна провјера? :)

ЕДИТ: Хвала :)

4. Jel može neko da mi overi definicije, molim...... Na svaku sam dobio minus, tako da nije omanji hejt - značajan je..... Hvala unapred
    EDIT: Opet Hvala :)

5. Sređeno Samwise Gamgee.

6. мислим да ме је неко мрзео , али само малчице

7. i mene isto kao šerloka...

8. Ако је само малкице, немојте љеба вам да се мучимо :)

9. Шерлок има један маји мајени, ал' није хејт него си читан.

Бури, ти знаш да сам те раније детаљно прегледао и знаш да имаш пун курац скинутих хејтова. Теби да бих ишчапркао голему хејтчину треба неко вријеме, а камоли за маји мајени. Ту бих морао одвојити бар сат времена.
    Реци колико си изгубио отприлике. Немој ме јебат да губим пола ноћи на твом профилу за пет поена :)

10. Шерлок има један маји мајени, ал' није хејт него си читан.

УАА !
    Зајебавам се , ни абера :)

11. Na poslednjih desetak-dvanaestak definicija pade po minus u kratkom vremenskom intervalu.

12. nema nikog pojedinačnog M70, mora da ti se slučajno poklopilo...

13. Sudbina jarcu donosi rogove...hvala, Bruce!

14. Aj jedna provera, nešto mi sumnjivo :)

Нешто су чудне бројке..

15. ništa mlata, stanje redovno

16. Hvala! :) Blagosloven budi :)

17. Može provjera? Izgubio sam naglo jedno 20-30 bodova, a i par pozicija sam pao, otkako sam zadnji put gledao....

18. Skinut ovaj od danas i nađen jedan potencijalni, ali nemam sada vremena da proverim, pogledaću kasnije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.