Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хејт/лајк? Нешто су чудне бројке..
Ne nađoh ti hejt, a lajk znam da neću naći. Tako da, ako je ovo drugo, jebiga, uživaj. :)
Ај сада кад имам 10 дефиниција, јел море једна провјера? :)
ЕДИТ: Хвала :)
Čist si.
Jel može neko da mi overi definicije, molim...... Na svaku sam dobio minus, tako da nije omanji hejt - značajan je..... Hvala unapred
EDIT: Opet Hvala :)
Sređeno Samwise Gamgee.
мислим да ме је неко мрзео , али само малчице
i mene isto kao šerloka...
Ако је само малкице, немојте љеба вам да се мучимо :)
Шерлок има један маји мајени, ал' није хејт него си читан.
Бури, ти знаш да сам те раније детаљно прегледао и знаш да имаш пун курац скинутих хејтова. Теби да бих ишчапркао голему хејтчину треба неко вријеме, а камоли за маји мајени. Ту бих морао одвојити бар сат времена.
Реци колико си изгубио отприлике. Немој ме јебат да губим пола ноћи на твом профилу за пет поена :)
УАА !
Зајебавам се , ни абера :)
Na poslednjih desetak-dvanaestak definicija pade po minus u kratkom vremenskom intervalu.
nema nikog pojedinačnog M70, mora da ti se slučajno poklopilo...
Sudbina jarcu donosi rogove...hvala, Bruce!
Aj jedna provera, nešto mi sumnjivo :)
ništa mlata, stanje redovno
Hvala! :) Blagosloven budi :)
Može provjera? Izgubio sam naglo jedno 20-30 bodova, a i par pozicija sam pao, otkako sam zadnji put gledao....
Skinut ovaj od danas i nađen jedan potencijalni, ali nemam sada vremena da proverim, pogledaću kasnije.
Zahvaljujem.