Neću. Igraj fer.
nemam mnogo definicija, ali da li me je neko hejtovao?
не зајебавај.
Јел има можда неког мини хејта код мене? Не мора да се сређује, чисто да знам да ли сам се истриповао.
ма јок, истриповао си, промени дилера:)
Ок, хвала. Имаш меког да препоручиш? :)
ЕДИТ: Неко ипак средио. Хвала. Значи, нема потребе за променом.
e ja sam malopre hejtovao ove koji su se zalili na hejt a u stvari nisu bili hejtovani nego su se istripovali. bilo mi dosadno :)
Hejtovan sam. Danas sam oko 5 sati imao popularnost 433, a sada mi je 419.
решено
Млата ми рече управо да ме неко хејтовао, али ја не могу тачно да кажем јер нисам гледао скор. Ако неког не мрзи нека види.
mini hejt, od 3kom al u sekundi, naravno posle komenta isto kao i juče.
EDIT: sada je već u metafazi
EDIT2: i još jedan nalet od 10ak.
Неко ме је ицепао начисто.... мислим, али мислим да је проузроковано последњим коментаром.. http://vukajlija.com/najbolja-definicija/212738#comment_590844 ај проверите молим вас... ја бих рекао 40-ак минусОва...
ЕДИТ: Мислим да је стигао до 50 и нешто...
neko me je hejtovao, milsim daje lik sa nedefinisanom polnom orijenatiom Jelena tihi ubica...
Moze li mi neko reci ko mi lupi ovih 5 komada. Nije neki hejt, al cisto me zanima.
Molio bih da mi pogledate ako me je neko pizmao. Ja sam u zadnje vreme podelio mnogo minusa, ali ima dobar razlog za to. Toliko defki je tako glupo i nema smisla ni maste, da moram dati minus na takve stvari.
PONAVLJAM, ne prijavljujte hejt ako imate mali broj definicija.
dankane - sređeno hrnjau - sredio neko axen - sređeno
autorka - prijaviš mi hejt na 4 svoje definicije, a adminu sajta si zveknula 12 minusa za 15 sekudi . Ironično a?
Mentally Disturbed - rešeno
Mozda manji hejt, voleo bih da se proveri, hvala.
Опет иста ситуација. Замолио бих модове да провере.
Neko mi zab'o oko deset-dvadeset komada u kratkom roku. Zamolio bih modove da provere. Hvala unapred.
Pao hejtak jedan, proverite kad stignete...
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Neću. Igraj fer.
nemam mnogo definicija, ali da li me je neko hejtovao?
не зајебавај.
Јел има можда неког мини хејта код мене? Не мора да се сређује, чисто да знам да ли сам се истриповао.
ма јок, истриповао си, промени дилера:)
Ок, хвала. Имаш меког да препоручиш? :)
ЕДИТ: Неко ипак средио. Хвала. Значи, нема потребе за променом.
e ja sam malopre hejtovao ove koji su se zalili na hejt a u stvari nisu bili hejtovani nego su se istripovali. bilo mi dosadno :)
Hejtovan sam. Danas sam oko 5 sati imao popularnost 433, a sada mi je 419.
решено
Млата ми рече управо да ме неко хејтовао, али ја не могу тачно да кажем јер нисам гледао скор. Ако неког не мрзи нека види.
mini hejt, od 3kom al u sekundi, naravno posle komenta isto kao i juče.
EDIT: sada je već u metafazi
EDIT2: i još jedan nalet od 10ak.
Неко ме је ицепао начисто....
мислим, али мислим да је проузроковано последњим коментаром.. http://vukajlija.com/najbolja-definicija/212738#comment_590844 ај проверите молим вас...
ја бих рекао 40-ак минусОва...
ЕДИТ: Мислим да је стигао до 50 и нешто...
neko me je hejtovao, milsim daje lik sa nedefinisanom polnom orijenatiom Jelena tihi ubica...
Moze li mi neko reci ko mi lupi ovih 5 komada. Nije neki hejt, al cisto me zanima.
Molio bih da mi pogledate ako me je neko pizmao. Ja sam u zadnje vreme podelio mnogo minusa, ali ima dobar razlog za to. Toliko defki je tako glupo i nema smisla ni maste, da moram dati minus na takve stvari.
PONAVLJAM, ne prijavljujte hejt ako imate mali broj definicija.
dankane - sređeno
hrnjau - sredio neko
axen - sređeno
autorka - prijaviš mi hejt na 4 svoje definicije, a adminu sajta si zveknula 12 minusa za 15 sekudi . Ironično a?
Mentally Disturbed - rešeno
Mozda manji hejt, voleo bih da se proveri, hvala.
pre 3 dana izmeni obriši
Опет иста ситуација. Замолио бих модове да провере.
Neko mi zab'o oko deset-dvadeset komada u kratkom roku. Zamolio bih modove da provere. Hvala unapred.
Pao hejtak jedan, proverite kad stignete...