Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. da... sad videh, reko si za poster a ne za autora da je glup :)
    tu se slazemo... al opet nisi trebo da lupas minuse, a vidim da ih neko vec i obriso pre mene.
    nemoj vise.

2. kao što i ti, celt, imaš pravo da mi zapušiš usta. Nasilno. :)

Мало ми се диго на ово.

3. nemoj vise.

Ne mogu garantovati, ali pokušaću.

Мало ми се диго на ово.

Manijače jedan.

4. Celte, orosti ako te vrijedjam, ali imam sigurno dvadesetak (poslednjih 20-ak definicija). E sad, ko god da je pucao minuse, vjerovatno je isao lagano, sistematski da ne izgleda kao hejt. Dalje, dvadeset nije uopste strasno, nego kontam sto bih nekom paceniku dozvolio da prodje lagano, necu da mu dopustim to zadovoljstvo. :) Zbog toga sam i prijavio.
    UglavnEm, ovo sad pisem eto cisto tako :). Hvala na odgovoru.

5. Juhu, hejtić, mali ali brzi, upravo, na moje oči ulogovane! Pa što ne sačeka da odem vani, kukavče?
    Molim da mi to sredite, nije lijepo tako da se ponašamo... Hvala in advance. :)

Решено

6. Alo upravni odbor,samo da vas pitam.Kad će meni biti skinuta etiketa hejtera?Eno već 10 dana mi visi na profilu "hejter",aj neka je neko smakne ako mu nije teško.

скину

7. Pazario sam debeli hejt!

решено

8. Mislim da mi je neko noćas ili jutros hejtovao sve defke. Kad sam legao da spavam, bilo je oko 2 i imao sam 520, a sad imam 503. Znam da nije nešto strašno, ali ne želim da se pravim kao da se ništa nije dogodilo. Proverite, ako vam nije problem. Hvala unapred. :)

9. Molim da proverite i mene.

10. e ..neko me vec neko vreme po malo bode....znam da je mali...ali sad postaje vise puta po mali..

11. Malopre sam imao popularnost 1500, sada je 1469.. Zamolio bih da sredite to. Hvala

12. Бочек - решено

13. Korleone: a ostali?

14. neka se proveri, mislim da sam opet hejtovan, imao sam 4447 sad imam 4370 i nesto...

едит:решено

15. саћу проверим

16. Решени сви.

17. П.с.

ЗАПАМТИТЕ ОВО.

Што више дефиниција имате, лакше је ухватити хејтера. Не пријављујте ми хејт за 10-15 дефиниција, буквално. Пишите више јебемукеву.

18. Šta je riješeno, meni je sve isto ostalo. (?)
    Al ajde, puca mi za 20-30 minusa, samo glupo mi da iskuliram takve postupke. Da su bar pametniji, pa ajd.

Едит: Сачекај мало, да се гласови обришу. Не може сервер да постигне брисање преко 500 минуса(свих вас) за минут.

Edit: Hvala, neupućena sam pa naglim. Praštajte, i od mene pivo popijte. :)

19. Ja sam te nagrdio. Ja bih makar ćutao na tvom mestu. Mislim da će ti ovaj link sve reći. http://vukajlija.com/forum/teme/7618?strana=35#post_650239

20. Da budem precizniji, obrisao sam lajkovanje. AMan čoveče, gde će ti duša.

MOgao si to malo bolje da odradiš.Skoro svi banovani imaju avatar nekog plakata za najavu filma.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.