ne vidim ništa neobično, možda ti se učinilo, a možda je razuđeno između mnogo autora
Ja sumnjam na lajk, a možda je neko čitao. Ne znam, pa htedoh da proverim jer nisam zapamtio broj pre ove poslednje što sam okačio. Hvala, u svakom slučaju. :)
Poslednja defka mi je do bukvalno pre 2-3 sata imala skor 31:3 i držala je taj skor jedno 2 dana, a sad ima 33:11. Problem je što nema šanse da je osmoro ljudi u tom periodu iščitalo baš tu defku.
gde nije mnogo Bruce, popravi mi se skor za 5 mesta... nečiji dupli, 100 %...
HVALA TI PUNO
Неко ми јуче исхејтовао све дефке, дај скини те то...
Нећу моћи на чет да изађем! :DDD
Eto, na.
е фала :D
фала, ко ме хејтова?
to se ne priča
Aj vidite meni, čudne su brojke. :)
ne vidim ništa neobično, možda ti se učinilo, a možda je razuđeno između mnogo autora
Ja sumnjam na lajk, a možda je neko čitao. Ne znam, pa htedoh da proverim jer nisam zapamtio broj pre ove poslednje što sam okačio. Hvala, u svakom slučaju. :)
ako i ima lajka nije nešto poseban, videćemo kasnije ako nastavi :)
неки мини хејт оно прва страница само...овлаш што би се рекло
Nešto se tu mulja, proverite me.
EDIT: Mislim da su par minusa, ali opao sam dva tri mesta, i prosek se snizio :)
:knock knock: Jel sredjeno il' se men' cini? :)
neko me kanda uzlajkovao. rešavaj
redovna provera, nisam dugo?
može provjera
ništa...
Neko je čačkao po mojim defkama i bezrazložno, ničim izazvan, kursorom nišanio na minuse, klikćući dok se nije umorio.
Molim vas, proverite.
rešeno
Poslednja defka mi je do bukvalno pre 2-3 sata imala skor 31:3 i držala je taj skor jedno 2 dana, a sad ima 33:11. Problem je što nema šanse da je osmoro ljudi u tom periodu iščitalo baš tu defku.