Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ninka, ne treba da brojiš - lako možeš da provališ da li si hejtovan ili lajkovan, pošto maš 323 definicije, pa se velike varijacije u skoru primete. Nije cimanje da se proveri stanje, daleko od toga, ali je kod mnogih učestala pojava da se na svake dve nedelje javljaju i traže neku proveru. Lepo piše u naslovu teme: "Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)".
nikada nisam tražio proveru, znatiželjan sam da li je bilo nekog lajka ili hejta.
ako može. hvala.
Нема ништа
Bilo je lajka od strane jednog autora.
Е лајк нисам ни провјерио.
hvala
Mislim da je pao hejt od lika kojem je smetalo sto je plagirao reakciju.
Loše misliš. Nema hejta prema tebi ni od koga. Skinut ti je lajk od nekih autora.
EDIT: Ali, vidim u tvojim komentarima da si jebao keve nekima, sa sve kaps lokom uključenim. Greška u koracima.
Proverite, mislim da me hejtovao posterdžija.
Скинут хејт, скинут лајк.
Dakle sve regularno. Hvala.
Molim provera hejta, nešto mi op'o skor.
Nema hejta.
Ajd i meni proverica,molim.
Jel mi skinut neki lajk ili palo iskusno hejtovanje od jutros?
Kako ja stojim, čisto provera ako može.
Je l' gleda neko ovo?
@ Radijacija - nema ništa.
@ Banini - nema ništa. Mada vidim da je skinut neki lajk, ne znam da li je danas neko od kolega to uradi, tako da bi to bilo to.
@ Džoni - skinut stariji hejt.
Zyc sve vidi :)
Мислим да ме хејтује неко, ас ви спик.