Skinut ti je lajk.
E, prosli put mi je skinut hejt od 80 minusa, a brojcanik mi se nije uopce vratio na staro. To se ne moze vise sredjivati?
Ja sam i dalje ubeđen da ti se vrnulo Dilane, ali eto nemam pojma.
Nije brate. Mislio sam da ima neki sistem da to provjeri, a ako vec nema, samo cu se tiho udaljiti sa ove teme. Vrijeme ce vec odnijeti bol zbog tih par poena :D
Мислим да је неки баг али можда и хејт, па молим да се провери. Иако ми нова дефка иде у плус, збир гласова стоји у месту. О чему је реч, опростите?
Hahahaha Roki, to znaci da su te vec lajkovali nekada ti sto ti sada daju plusove hahaaha
Nema hejta Rocky, sve čisto.
Želim provjeru lajka i hejta.
nema nista, riho.
Vidi ovog džandžera, klasichan troll
Скино сам да не траже ови други.
Je l' bilo hejta ili pišem govna pa mi davaju minuse?
Pogledaj der i meni, mislim da je pao žestok hejt. Hvala.
Скинут вам је лајк од ђоркаефа.
msm da me je neko ishejtovao...?
Nije BLZ, nego je Djorkaef baš bio vredan u lajkovanju.
Juri Đorkaef: Ono kad Đorkaef mnogo brzo lajkuje (šalim se)
evo sta mi radi neko sa sajta...lajkuje mi dve pa me minusira pa lajkuje pa minusira...da znam ko je ubio bih najradije
ROKNO BI GA TEBRA!
немој брате :((
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Skinut ti je lajk.
E, prosli put mi je skinut hejt od 80 minusa, a brojcanik mi se nije uopce vratio na staro. To se ne moze vise sredjivati?
Ja sam i dalje ubeđen da ti se vrnulo Dilane, ali eto nemam pojma.
Nije brate. Mislio sam da ima neki sistem da to provjeri, a ako vec nema, samo cu se tiho udaljiti sa ove teme. Vrijeme ce vec odnijeti bol zbog tih par poena :D
Мислим да је неки баг али можда и хејт, па молим да се провери. Иако ми нова дефка иде у плус, збир гласова стоји у месту. О чему је реч, опростите?
Hahahaha Roki, to znaci da su te vec lajkovali nekada ti sto ti sada daju plusove hahaaha
Nema hejta Rocky, sve čisto.
Želim provjeru lajka i hejta.
nema nista, riho.
Vidi ovog džandžera, klasichan troll
Скино сам да не траже ови други.
Je l' bilo hejta ili pišem govna pa mi davaju minuse?
Pogledaj der i meni, mislim da je pao žestok hejt. Hvala.
Скинут вам је лајк од ђоркаефа.
msm da me je neko ishejtovao...?
Nije BLZ, nego je Djorkaef baš bio vredan u lajkovanju.
Juri Đorkaef: Ono kad Đorkaef mnogo brzo lajkuje
(šalim se)
evo sta mi radi neko sa sajta...lajkuje mi dve pa me minusira pa lajkuje pa minusira...da znam ko je ubio bih najradije
ROKNO BI GA TEBRA!
немој брате :((