Kad se sve sabere, mislim da moje definicije s groblja, sve zajedno, nisu ni 15 u plusu, a fali mi više poena od toga. Ali, nebitno, samo mi je interesantno, ne bunim se :)
i još jedno pitanje-može li već jednom da se skrene pažnja korisnicima da ne upadaju u razgovore ili da se počnu kažnjavati za direktna pametovanja i provokacije na mestima na forumu gde im nije mesto?
sevaste, nema ništa sumnjivo, videlo bi se da je nešto toliko. Možda si zaboravio da su ti obrisane neke definicije jutros, pa zbog toga imaš manjak.
Piro, marš u ćošak, tamo iza onog grma! :P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nikako. Malo si omašio temu gde ćeš da pitaš, al' nema veze...
hvala druze dzimi! :)
(znaci ipak se paranoisem, nije trebalo da prestanem da pijem lekove....)
Zajebavas me ? Kako nikako?
Pa jebiga, nemoguće je. Ne postoji ta opcija.
Mozes da trazis samo da te trajno banuju
Ne znam da li sam hejtovan ili je neki bag ili sta vec to moze da bude, al smanjio mi se pop za oko 300
Je l' se tripujem ili sam blago ishejtovana? Ne tražim sanaciju, samo me zanima
Александра: http://vukajlija.com/forum/teme/2488?strana=1#post_437273
Kad se sve sabere, mislim da moje definicije s groblja, sve zajedno, nisu ni 15 u plusu, a fali mi više poena od toga. Ali, nebitno, samo mi je interesantno, ne bunim se :)
nisam sigurna na kojoj se temi priljavljuju budale (i da l se to radi), al evo vam jedne (prvi komentar):
http://vukajlija.com/pa-lepe-su/153090
neko me je mrzeo....i to posle smanjivanja poJena....nema veze sa promenama na sajtu...
Је. Саћу то да средим
Сређено. Требало би да имаш сад 34 комада више.
fala Dzimi, imas pivo :P
Zašto od pre sat vremena imam manje oko 800 glasova?
Mora da ti je neko pročitao sve defke. :)
i još jedno pitanje-može li već jednom da se skrene pažnja korisnicima da ne upadaju u razgovore ili da se počnu kažnjavati za direktna pametovanja i provokacije na mestima na forumu gde im nije mesto?
sevaste, nema ništa sumnjivo, videlo bi se da je nešto toliko. Možda si zaboravio da su ti obrisane neke definicije jutros, pa zbog toga imaš manjak.
Piro, marš u ćošak, tamo iza onog grma! :P
Ufff... Koje primanje. C, c, c...
:D
Od tih jutrašnjih obrisanih definicija ne može da mi se skine 800 poena nego 80