Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Imaš 5 definicija, kako da znam da li je hejt ili ih je neko prosto pročitao i ocenio? Ne prijavljuje se hejt sa manje od 20-ak defki.

2. Mira_91

bilo bi vreme i meni da se rokne proverica, nema ko me nije hejtovao. :(

ja nisam

3. Imaš 5 definicija, kako da znam da li je hejt ili ih je neko prosto pročitao i ocenio? Ne prijavljuje se hejt sa manje od 20-ak defki.

Znači ja mogu da delim redom minuse ljudima koji imaju manje od 20 defki, a da mi ne bude ništa? Izvinite ako mislite da je ovo spam, ali ozbiljno me zanima.

4. Mislim da me je neko hejtovao, pala sam za dva dana 9-10 mesta a cini mi se da imam po minus vise na defke. Nisam sigurna, ali ako moze da se proveri, bila bih zahvalna.

5. Znači ja mogu da delim redom minuse ljudima koji imaju manje od 20 defki, a da mi ne bude ništa? Izvinite ako mislite da je ovo spam, ali ozbiljno me zanima.

Ne.

Mislim da me je neko hejtovao, pala sam za dva dana 9-10 mesta a cini mi se da imam po minus vise na defke. Nisam sigurna, ali ako moze da se proveri, bila bih zahvalna.

Sređeno.

6. Mislim da imam neki hejt od oko 50-ak poena, pa ako može da se proveri.
    Unapred hvala!

7. Mislim da mi neko daje minuse. Provera

8. neko mi je ishjtovo sve definicije !!! :)))))))))))))))))))))))))

9. Za nekih 10 tak minuta rank mi pao za 30 i nesto mesta ! Prijavio sam kod ktitora
    Zna_Murinjo moj problem, rekao je da ce se postarati da hejteru budu izbrisane defke i posteri i da ce ga licno on banovati .
    Znam i ko je hejter. dete koje navija za partizan . nick mu je Dominiraj ali bitnije od toga je njegov pravi profil koji stalno koristi a to nzm koji je... Puknite ban somini

10. Мислим да ми је неко улетео с хејтом, само одједном ми просек и ранк пали, можда у року од 10 минута.

11. SeljacinaAlfaSeljaci

Ako može provera.

Nema ništa.

sumporbrate

Mislim da imam neki hejt od oko 50-ak poena, pa ako može da se proveri.
    Unapred hvala!

Sređeno.

Johnny Kekec

Jel može provera?

Sređeno.

_ahil_

Mislim da mi neko daje minuse. Provera

Nema ništa.

Glooxy

Za nekih 10 tak minuta rank mi pao za 30 i nesto mesta ! Prijavio sam kod ktitora
    Zna_Murinjo moj problem, rekao je da ce se postarati da hejteru budu izbrisane defke i posteri i da ce ga licno on banovati .
    Znam i ko je hejter. dete koje navija za partizan . nick mu je Dominiraj ali bitnije od toga je njegov pravi profil koji stalno koristi a to nzm koji je... Puknite ban somini

Sređeno.

BigBrotha

Мислим да ми је неко улетео с хејтом, само одједном ми просек и ранк пали, можда у року од 10 минута.

Sređeno.

12. Jel moze provera?

13. Van Vićkomar

Jel moze provera?

Nema ništa.

14. I tako smo mi sedeli u ucionici, kad je od jednom uletela KRTICA kroz prozor!!! :/ :D

15. Zna Murinjo заслужује похвалу за перформанс у хајци на хејтере

16. Пу јеботе, сваки пут кад уђем на профил, збир све више тежи нули. :Д Не бих да смарам, али ово ми се никад није дешавало.

17. Пу јеботе, сваки пут кад уђем на профил, збир све више тежи нули. :Д Не бих да смарам, али ово ми се никад није дешавало.

Ima brate nekih problema sa skidanjem hejta, kad se to reši samo me podseti pa ću ja tad sve skinuti.

To važi i za ostale.

18. Ок Френксас, фала на одговору.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.