Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. neko se smorio na vukajliji, trazi ban, sve mi definicije ishejtovao, proverite. unapred hvala.

2. mislim da sam hejtovan, znam da ili imam nekih 80tak bodova vise nego sto treba ili imam 30tak manje nego sto treba, nek provjeri neko dal je lajk, dal je hejt, ja nisam siguran da ga jebes.
    a mozda je i neki lajk skinut al samo rec'te da znadem.

3. Jel' može neko da mene provjeri? Već dva dana govorim, niko ništa ne odgovara niti čini. Hvala

4. imao sam sada nekih 10ak minusa, od nekog klinca kome sam ostavio komentar... sumnjam na http://vukajlija.com/recnik/autori/82397

5. broj raste, 90% je on!

6. Sredjeno, hvala Energiji! Da iskoristim ovu priliku da se izvinim clanu koga sam naveo, jer nije on bio hejer. Mislio sam da je on bio isprovociran, jer u tom trenutku nisam imao konflikt ni sa jednim drugim autorom!

7. Može provera meni, manje-više što imam par hejt komentara na postere, al neko lupa minuse ko blesav ....

8. Мора да се опучио лупајућу 7 минуса

9. Moma bre, kakav hejt da ti tražim na 7 defki?

10. Traži mu ličnu bolje :)

11. Energija, jel' možeš meni da vidiš, Bog ti dao! Niko neće, već dva dana jaučem badava...

12. Nema hejta, Optimalni.

13. pao sam za 10 mjesta odjednom, i imao manjak 40-50 glasova... kako to?

14. ček da vidim da ti nije nešto obrisano

15. Čitao ti neko defke. lolo

16. Nije ni brisano, nema nikakvog očiglednog hejta, možda su se raspisali ovi što s' bili iza tebe.

17. pa valjda bi jedna valjala, 'bem ga!

18. Ko će ga znati! Hvala ti na vremenu, aj' živjela!

19. А ја? Мене неко удар'о минусе.

20. Саће средимо.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.