Tako da me prošla volja za skidanjem tog lajkića, ali zato poželjeh da te pošaljem malo na odmor, previše bjesniš u posljednje vrijeme: nekidan na onoj urradovoj odabranoj ispemovao boga oca tvrdeći da modovi stavljaju svoje defke u odabrane, a ovdje i sad si baš pretjerao.
Stefane, obrisah tvoj post, bez obzira na izvinjenje o spemu. Nemoj se ponovi ali OZBILJNO.
Čuj da ne moram da tražim, bre. Šta znaš jesam li je ja i obrisala. :)
Filozofe, hejta nema. A lajka.. hm, to bi ti trebao bolje da znaš. :) Šalu na stranu, ne mogu sad da provjeravam sve ove tvoje... čitače.
Čemu sad to? Ocenjivanje tuđeg rada odjednom nije ni ilegalno ni zabranjeno. Ja čitam, ne lajkujem. A svima koji me čitaju kažem da ČITAJU da ne bi završio na jebenom stubu srama. Imao sam porast od 11 glasova za sekund, neko je nešto prčkao, pa zato prijavljujem da, da ne bi ja ispao grbav što sam lajkovan.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja mislim da sam danas imao 10 lajkova, pohvalio sam nekim likovima defku, i posle 2 min 10 pojena više... :)
Tandrcak i Prank - samo neki hejtići stari.
dejanmax, sređeno.
Murino, krenuh da po komentarima vidim za taj lajk, kad nađoh ovo: http://vukajlija.com/recnik/autori/30959/komentari#comment_1372446
Tako da me prošla volja za skidanjem tog lajkića, ali zato poželjeh da te pošaljem malo na odmor, previše bjesniš u posljednje vrijeme: nekidan na onoj urradovoj odabranoj ispemovao boga oca tvrdeći da modovi stavljaju svoje defke u odabrane, a ovdje i sad si baš pretjerao.
мислим да ме неко хејтово, проверите.
Сређено Шоми.
уф, испало цео опус... фала :)
Mislim da je bilo i lajka i hejta nekog. Veoma mi je sumnjivo.
mislim da je bilo hejta, zadnjih tridesetak definicija, ničim izazvano... molim Vas pogledajte
Aj provera neka ako nije frka, tripujem da je bio neki hejt
Ajte da vas pregledam...
Filozofe, hejta nema. A lajka.. hm, to bi ti trebao bolje da znaš. :) Šalu na stranu, ne mogu sad da provjeravam sve ove tvoje... čitače.
Paninaro: jedan grdan, grdan lajk. I jedan manji hejt. Sve sređeno.
Šakal. ništa ne vidim.
kako majku mu? nestalo mi je tacno 27 glasova, a defke izgledaju netaknuto. znaci nije niko hejtovao, ali opet kako su onda samo nestali?
EDIT: sad sam izvalio da mi je neko obrisao neku defku iz nepoznatog razloga
nije u redu brate modulatori, obrazlazite takve odluke -.-
?
Idem opet da vidim, možda i nisu sa jednog naloga. Reci kad je to bilo da ne cunjam mnogo po prošlosti.. :)
P.S
odo da vdim i da nije neki lajk skinut.
malopre, bliska proslost, tipa aorist :). editovao sam gore.
aj samo mi onda reci koja defka mi je obrisana i po mogucstvu ako znas zasto
Aham, pa vidim ja da se džaba cimam. :)
a deefka je ova: http://vukajlija.com/zivi-se-i-na-aparatima/423803
evo nađoh: http://vukajlija.com/ziveti-se-moze-i-na-aparatima/128687
Stefane, obrisah tvoj post, bez obzira na izvinjenje o spemu. Nemoj se ponovi ali OZBILJNO.
Čuj da ne moram da tražim, bre. Šta znaš jesam li je ja i obrisala. :)
Čemu sad to? Ocenjivanje tuđeg rada odjednom nije ni ilegalno ni zabranjeno. Ja čitam, ne lajkujem. A svima koji me čitaju kažem da ČITAJU da ne bi završio na jebenom stubu srama. Imao sam porast od 11 glasova za sekund, neko je nešto prčkao, pa zato prijavljujem da, da ne bi ja ispao grbav što sam lajkovan.
Pa Filozofe nije ti skinut nikakav lajk bre, šta ti je?
Ali evo, obećavam: danas ću ja da malo da te čitam. :)
P.S.
ti si već tamo. :)
znam da jesam, mada, iskreno da ti kažem nisam super željan da završim tamo opet. :)