Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Opet hejt, molim proveru. Hvala unapred.

2. meanmotherfucka, сређено.

3. HEJT HEJT HEJT HEJT

// EVO EVO EVO!

4. nema bre hejta.... tj. ima neka sića prastara i 2 velika lajka, i to je sve.

5. Može provera, svaka defka po minus, pao sam za nekih 50 mesta. Mislim da je ovo malo đubre ilija93bu posle mog krajnje suptilnog komentara na njegov retardirani poster.

6. ovo malo đubre

A otkud tebi pravo da vrijeđaš?

7. Ja sredih neki hejt. I nemo' vređaš ljude.

8. uz to, i klevećeš.
    uz to, i vrijeđaš u komentarima:

jeb'o vam pas mater.

Saću te pregledam, a ti odmori, nisi neko mudo da prosipaš pamet klincima.

9. Ok, Enerdži ti već skinula hejt, a ja ću da ti sredim ove lajkove, i sve ok.

10. Barracuda

Može rutinska provera. Mada me izlajkovao sad neki lik Žigolo ili Tarzan ili kao se već zove iako sam insistirao na čitanju.

sređeno.
    što se hejta tče - skinuh nešto sitno iz 2008.

11. Meni se nešto čudno dešava sa skorom i rangom, vidim da se menja ali nisam baš obraćao pažnju. Sve u svemu, pre dan-dva sam opao za par mesta, pa se podig'o, pa bla bla...
    Biste l' hteli da proverite jel bilo mržnje ili ljubavi, ili ja sve to tripujem?

12. Lajk zasad en nađoh, a neke manje hejtove skinuh

13. Ok, hvala.
    Živa bila.

14. За ево по уре, неки хејт?

15. Smare, ja ništa ne nađoh, mora da je sićušno.

16. Molim modove da provere da li neko daje minuse na najpopularnije defke danas.
    U poslednjih sat vremena, svi autori koji imaju tu definiciju su dobili po 5-6 minusa.
    Nije to ništa strašno, ali izgleda da neko namerno pravi duple da daje minuse.
    Samo proverite tamo na kalendaru za danas, ništa više.

17. i, koliko pluseva su dobili?
    pa defke su tu da se ocjenjuju, pobogu.

18. Sad kad sam se malo bolje upoznala s problematikom, vidim da si u pravu, Xantase.
    Skinuću vam svima po taj minus sa svakog od tih naloga, pa ako se neko pobuni zbog toga - na moju dušu i nek ide život!

A autora koji jedini nije minusiran od strane tih naloga dobro ću da zapamtim.

19. mora da je sićušno.

Svejedno iritira XD
    Ionako su krhke i nejake pa kad naleti kakav pametan da židne nekoliko pa posle opet...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.