Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
И мене, и мене!
ništa ne vidim kod vas dvojice, sve ok
Како бре, на првих 7,8 дефиниција (не рачунајући ову најновију) сам добио по један минус, провери још једном, да нисам можда превидео.
7, 8 minusa?
neko drugi će to možda i pogledati. :)
Jebem im misa, opet me hejtovali, jedno 60-ak minusa, aj nek neko proveri, unapred hvala...
Meni se skorče smanjilo za 20 i nešto, sad ne znam da li je neko lajkirao, pa bananisan ili šta već. Molim Lulišku, jednu od nevesti, da proveri šita.
ALI, BAŠ ME bRIGA ŠTA JE SPIČIO SAM MATU II BREEEEEEEEEEEEE !!!
Izvinjavam se na ispadu.
EDIT: Nije kod mene hejC u pitanju, moderator mi deknuo defkaricu defkarić.
Ja sam imao mini hejt skoro nzm tacno kad pa ako mozete da proverite .
150 минуса. неко је био докон. није мало. може ли чишћење?
рекао сам мулуци на чету, ал' она није аџић изгледа, па неће да реагује, олоололо
опет ја. хвала за уклањање хејта од јуче, ал' мислим да ми је опет неко треснуо једно 50-ак комада. јесам ли у праву?
edit: sredženo
Неко ми јебо матер колко ме излајковао. Знам ја да имам добре дефке, али... :)
vidim. sređujem, hvala na prijavi. :)
Je l' može neka rutinska kontrola?
Unapred i do neba zahvalan :)
nađoh i još jednog, murinjo.
hogare, saću.
Јебига Лула, ја сам невин, немам везе с тим :)
i ne kažem, murinjo. ovaj drugi je multiplovani lajker, mnoge će da ojadi sad ovo skidanje lajka :(
Ај бачите један мали погледчић :)
ЕДИТ: Нема ништа, него сам се ја истриповао :)
hogare, nema hejta, nema ni lajka, mada imaš nekih ortaka koji su izgleda samo zbog tebe na sajtu. al ae, čitaju te.
smarko, ok, neću onda ni gledati. :)
Hvala još jednom!
kaj mi se dešava sa profajlom?
maknuta 4 mesta i nekih cirka 80 pojena
mi manjkaju u idnosu na pre koji sat.
lajkovana, skupa s drugima. eno ga bezobraznik tamo okačen s ostalim banovanima.