Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
To te Dub urniso jer nisi okačio njegov mokri veš, pa se ubuđavio. Dub, ne veš.
Golemi hejt
kamaaaaaann moderatori.
Sređeno...
Ја пријавио неки лајк још пре 10 дана, видим још није скинуто. Мислим, мени одговара. :)
jebem ti miša i glasove kako bježe, skinut hejt i ope 20 pojena meščini manje. Jel moguće da je tako lijepo hejtovao sa još nekog naloga...
dršte se hejteri, saće da vas sredimo!
je l ost'o ko nesređen? osim mlate, on je nesredljiv :D
Ja sam valjda sređen, evo moderatoru cener da imaš za ćevapa...
Нисам ја крив што ме људи воле. :)
fala remac, fala :D
Има неких 5 минусчића, него није то битно, само банујте чобана, не морате да скидате ништа, лик је прсотина.
Ајде чекирајте ме, нисам бијо дуго ође.
Jesam li noćas bio čitan ili...? Preko 70 pluseva primetih, a nisam na naslovnoj. :)
Hejt. 25 mjesta unazad. Bio 883, a sad 908.
Dezintegrirajte te monstrume.
sad ću da sredim....
werewolfe, sređena 2 hejta i onih 12 lajkova. fuj.
EDIT: 15 ukupno. dezintegrisali smo ih.
MOže li da se vidi ko me hejtovao , bio sam 167mi a sad sam 172 neko me ishejtovao za pola sata
nije samo to , jedan me terao u pičku materinu na posteru koji sam danas objavio pa da sam na tvom mestu LULO ja bi to banovo
daj link za to vrijeđanje, a saću vidim hejt
http://vukajlija.com/zabava/posteri/329632-ovaj-covek
sređeno sve, urbanalegendo.