Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Хвала ти. Лаку ноћ.

2. vukvukajlić, skinuti su ti lajkovi sa duplih, meščini ti je moderator i dojavio.
    lexa, i tebi je sređeno, hejtovao te ovaj koji je hejtovao SVE.

3. Дојавио, дојавио, али је он искулирао то фино. Још се јавио за хејт.

4. tako to obično biva, duplonaložnik uvijek misli da ga je neko uzo na zub pa hejtovao. da ga je neko uopšte primijetio. :)

5. Tom što je SKORO sve hejtovao sam ja skinuo i jedan lajk. Nisam stigao do hejta jer je Lullaby već obavila taj deo - čisto da se ne pita onaj kome je lajk skinut ;)

6. Kortez, i ti si u grupi što je skinut ovaj hejt gore...

7. Ако могу ја само да упитам нешто а да се то питање не инкриминише као спем?
    Елем, занима ме како ви то тачно "скидате" тај хејт? Ја колико сам упратио и како се прича, ви га заправо не скидате већ само компензујете на скору сваке појединачне дефиниције, тј. додајете позитивну тамо где је дата негативна. Или ви то само надокнађујете на укупном скору?

8. компензујете на скору сваке појединачне дефиниције, тј. додајете позитивну тамо где је дата негативна

jes. dakle: ne, ne možemo ti vratiti ono defka-bez-ijednog-minusa stanje.

brus, kako kad sma ja skinula taj lajk? nevrmajnd, važno da je sređeno :)

9. nemam pojma, u isto vreme smo gledali verovatno...

10. jes. dakle: ne, ne možemo ti vratiti ono defka-bez-ijednog-minusa stanje.

А како то да ја после та два хејта и скидања истог имам исти скор на тој дефиницији као тек после хејта и прије скидања истог. Надам се да нисам превише закукуљио? смајли

11. u brate, neam pojma, nisam nikad znala napamet skor svih svojih defki, ili makar jedne...

12. Па јебига, ја знам да ми је на овој било 10-0, мислим, не знам за вас ал' мени је то а биг дил и симпатичне ми бројке. И нека двојица ме узму на зуб и дође то на 10-2. И ти скинеш хејт и остане тај скор. Зато ми није било јасно како ви то радите.

13. ma ajd znaj :) nego da ne spemujemo ovdje više, obrati se nekom od naših akera na PVT za više informacija :)

14. Ма јок, нећу да смарам никога(а и не знам ко су ти хакери. прим. аут). Хвала теби још једном и опростите на спему.

15. mislim da se ti poeni dodaju samo na ukupan skor, ono ako ti je dao 22 minusa onda se na ukupan skor doda 22 poena, čini mi se da se na definicijama ništa ne dešava. tol'ko

16. eto vidiš da nisam bila u pravu :)

remac eno izborismo se za demofest, oš doć ove godinice?

17. mislim da se ti poeni dodaju samo na ukupan skor, ono ako ti je dao 22 minusa onda se na ukupan skor doda 22 poena

И ја сам сконтао да је тај неки фазон у питању. Безвезе фазон. Држава д'уради нешто.

eto vidiš da nisam bila u pravu

Жив човек па погреши. смајли

18. ok laiče, dosta sada postovanja, osim ako neki hejt/lajk ne prijavljuješ ;)

19. Vido sam da si napisala. ako bude neke dobre nafake eto me.
    Neću da spemujem više ovdje, mršći me sa teme :)

20. jel moze provjera?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.