Ne vredi, ne mogu da ga nađem. Mnogo njih te čitalo.
Il' nek' proveri još neko od modova il' nek' mi se javi na PVT taj što te čitao (ili lajkovao, biće mu gore ako ga neko od nas nađe) :)
@drKomadina: To što si ti rekao je obična kleveta i ne odgovara istini ni u jednom aspektu izrečenog. Tačno, ne ispunjavaš uslove za hejt jer nemaš dovoljno definicija, a što se tiče odgovarajuće kazne za tvoju klevetu - izaberi sam na koliko dana da te banujem ili uputi izvinjenje autoru kojeg klevećeš.
@ivke32: nema hejta, barem ne većeg od -9, verovatno više različitih autora...
Bruce
@drKomadina: To što si ti rekao je obična kleveta i ne odgovara istini ni u jednom aspektu izrečenog. Tačno, ne ispunjavaš uslove za hejt jer nemaš dovoljno definicija, a što se tiče odgovarajuće kazne za tvoju klevetu - izaberi sam na koliko dana da te banujem ili uputi izvinjenje autoru kojeg klevećeš.
Bruse, ako si u potpunosti siguran da je u pitanju kleveta, Ti presudi o dužini bana, ne želim ja da radim Tvoj posao.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
evo oma
sredž.
Ako može provera, mislim da sam lajkovan?!
Koliko imaš poena više?
Oko 200 čini mi se, jebem li ga?!
Ne vredi, ne mogu da ga nađem. Mnogo njih te čitalo.
Il' nek' proveri još neko od modova il' nek' mi se javi na PVT taj što te čitao (ili lajkovao, biće mu gore ako ga neko od nas nađe) :)
ne mogu ni ja da nađem, ali nećemo odustati...
Pre 2 dana sam pitao za proveru, a niko mi nista nije odg.
Ako mozete sada da pogledate, cisto rutinski, da li ima nekih nepravilnosti.
Raleq, skinut jedan izuzetno sitan. Pored toga nema ništa.
@Kostic
Hvala u svakom slucaju. Posto skoro sam dobio dosta glasova. Ocekivao sam da ce neki lajk da bude skinut, a ne hejt. Oo
To je bilo čitanje. Sve regularno.
Autor pohovani vrabac mi je lupio minus na sve defke zbog ovog komentara.
Kako se to rešava u današnje vreme?
EDIT: Ne ispunjavam kvotu za prijavu hejta zbog samo 6 definicija.
moze provera? sumnjivo mi, mada je mozda opet samo citanje..
@ivke32: nema hejta, barem ne većeg od -9, verovatno više različitih autora...
Provjera, opalo je nešto malo...
Mikri nema hejta, čitali te razni ljudi...
Bruse, ako si u potpunosti siguran da je u pitanju kleveta, Ti presudi o dužini bana, ne želim ja da radim Tvoj posao.
Obzirom na ovakav odgovor moja procena je da te neću banovati. U potpunosti sam siguran da nije istina da te je hejtovao.
Ај чекирајте ме ♥
ili je hejt ili mi skidate lajkove, trećeg nema. može li jedna provjerica?