Pitao bih nekog visprenog moderatora (i ujedno ga blagosiljao unapred za učinjeno delo primene svojih moći i ovlaštenja) da proveri je li bilo nekog prećeranog voljenja ili mržnje mene kao takvog.
Može li mala proverica? Dobila sam dosta minusa u kratkom vremenskom periodu,pa, mislim da je to neki hejt, verovatno zbog nekih negativnih komentara. Hvala ;))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Skinut lajk, jedva nađoh...
Lajkere ne podnosimo ni smrdljive hejtere.
ne umem da prepoznam lajk, hejtere skidam bez posledica... crna magija, uroci, vračke, vlašku i hodžine zapise ne diram...
Ја скидам само жене.
Опет.
Sređeno Laiče.
Хвала лепо.
Može meni provjera lajka? Jebemu, rastu mi plusići, a niko komentara ne baca.
Meščini da me neko mrzovo. Možda.
EDIT: Definitivno me neko mrzuje. Pljušte minusi kvalitetno.
Sređeno selenijum.
Pitao bih nekog visprenog moderatora (i ujedno ga blagosiljao unapred za učinjeno delo primene svojih moći i ovlaštenja) da proveri je li bilo nekog prećeranog voljenja ili mržnje mene kao takvog.
@ Čampi - sve deluje regularno.
@ Luks Učitelj - U zelenoj zoni si što se tiče i hejta i lajka. Neki te vole, neki te baš ne vole, ali sa merom.
Мора да сам исхејтован, јер толико минуса нисам могао добити у кратком року... Неко је ишао редом и лупао...
jesi malo, rešeno je....
Фалавски, Брусино...
Ako moze provera.
Nema ništa.
Može li mala proverica? Dobila sam dosta minusa u kratkom vremenskom periodu,pa, mislim da je to neki hejt, verovatno zbog nekih negativnih komentara. Hvala ;))
bio je jedan mini hejt, skinuto
Hvala!!