Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. nema ništa Mile, čisto sve

2. Aj i mene provjerite, nisam odavno...

3. nema novo Šalabe, ali mi ovaj Stanislav jako interesantan :)

4. Мере мени? Много минуса ја накупих на последње дефиниције, можда и на остале, неам појма. А можда се другима не свиђа моје писаније. лоло
    Свеједно, ако може проверица. Фала унапред. :)

5. mali hejt, rešeno..

6. Ја нисам неки искусни вукајлијаш, само сам овде да прочитам коју дефку и да се мало опустим, имам једну групицу дефиниција, и пре 2 дана сам имао збир око 96, јуче ми је неко упао на профил, и спустио за 9 поена, колико сам и дефиниција имао, а данас кад сам ушао да погледам, збир се смањио за још 9, тако да ако може неко да провери, хвала.

7. Има нешто мало, дениро.
    Видио сам неке сумњиве профиле тамо што те оцјењују, сад сам превише лијен да провјерим јер сам уморан, а нађем ли ти дупли, куку ли га теби.

8. Хвала, а немам дупли, вероватно то сви дуплекси и кажу, али у мом случају колико год се трудио нећеш га наћи, у сваком случају хвала што си погледао.

9. Нема на чему :)

10. Ima li neki dostupan moderator da mi proveri lajkove? Zahvaljujem unapred.

11. Чини ми се да је пао неки лајк, неких пешес комада. Па ако можете да проверите. Хвала! :)

12. meni je ekstremno teško da proverim bilo šta jer me sajt nituje od bagovanja... možda će neko drugi ili kad se sredi server...

13. Мешчини да је јопет пао неки лајк и то крупан, неких 20 комада. Био бих вам захвалан кад би проверили.

14. Aj, nek mi neko proveri stanje na računu, ne bilo mu zapovedjeno, nije me bilo sto godina, pa da vidimo da li je bilo kakvih neregularnih transakcija.

15. Може провера?

16. саће се прегледате

17. слепи ретард - јеан мањи хејт
    дрогирана веверица - читан
    дребине - ништа

18. Nemam deset definicija...jer mi neko non stop skida...Skidaju mi i sveze napisane,ali uglavnom su skinuli starije....jedna cak skoro godina dana stajala.Nisu lose prosle.

Anyway,primetio sam par puta da mi u roku od nekoliko sekundi neko na sve defke lupi minus...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.