U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ima bolid oko 30 naloga i svuda sebe lajkuje (imaO je tri definicije-obrisane su) i neke moronske postere i za sve je on sam sebi glasao...
UBEDLJIVO najveći bolid od 2007 do sada...
Dubok naklon... :)
A koliko nas je hejtovao?
Dal misliš da sam lud pa da sakupljam sa svih naloga i pravim zbir? :-)
Ako misliš vremenski, par dana valjda...
I jesam mislio vremenski. :)
Jer nisam do pre pola sata ni primetio...
Dok nisam krenuo da kukam po pvtu lololo
Kod mene bilo pet minuta pa dva minusa, i sve tako...
ajd' proverite i mene, nešto mi se mnogo čudno ponaša skor, čas pada-čas raste a na zadnjoj defki sat vremena stoji isti skor
Nešto malo bilo...
fala Kurde, fala
Kurd otac
Nešto sitno i kod tebe...
Sunce ga jebalo, ja taman kretoh da prijavim da me neko možda lajkuje. Kurd telepatski otac!
aj kad vec nemoz da spavas :)
:::::::::::::::::
MOD Edit:
Nema ništa Mile! :-)
Mali hejt za proveru
Možda i nije tako mali, dvadesetak minusa.
Riješeno.
Hvala.
Prijavljujem hejt moderacije: svi su me molili da završim svoj serijal "Razvojni put srpske diplomatije" (videti u mojim defkama), a čim sam okačio pretposlednji deo, dotična defka je obrisana! Imam sačuvan koncept, na sreću...
Ja sam obrisao taj deveti deo bloga koji nema veze sa definicijama, sve se mislim staćeš posle nekoliko komada, ali ti nemaš milosti ni prema kome. Dosta je bilo kume, idem ja kući...
Ja sam najavio dokle...
Gledajući striktno pravila sajta ni jedna od tih "definicija" ne ispunjava uslove za postojanje. Ne bih da ispadnem Džimi, ali prećera ga brate mili i sa ovima do sada...
Može da padne pogodba - ja ti vratim ovu ako sledeću objaviš posle jedan sat posle ponoći da ne opterećuje najnovije?