U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja sam je vratio (iz koncepta), a po dogovoru sa kolegama, poslednji deo ide 21. decembra. Sad, vreme nisam precizirao.
Njah, neka ti je. Slavio sam slavu pa sam dobro raspoložen i neću da se spuštam...
Hajde, neka je sa srećom!
Neko me je u roku par minuta hejtovao sve definicije, mislim da je jedna osoba, ako može provjera.
Rešeno
Rešeno
Hvala :)
I mene je neko jutros ishejtovao najstrasnije... Dao mi je minus na sve definicije (nije da ih ima puno, doduse :D )... Ako moze i meni provera...
EDIT: Malopre je to uradio i sa drugog naloga(ili je to uradio jos neko)
Huh, to je bilo ekspresno! Hvala...
sve rešeno
Је л' море провера? Неко ми је налупао минуса јер знам да су ми их неке дефиниције на првој страни имале мање....
Skinuo...evo, sada vidiš da je bolje.
Ali sada ću da ti skinem i lajk, moram pošto imaš dva OGROMNA i zaista paraju oči, a sam si se prijavio za proveru pa ne mogu da jedno uradim a drugo ne i da ostavim zapis da sam to bio ja...
OK?
Па не разумем што уопште и питаш је л' то ОК брате Курде.... :-)
Наравно....
Jbg...
ae pogledajte meni. ali remac da pogleda, on ima nježne ruke.
bre, ili sam ja lud ili me neko zeza sa + i -, već 30-ak minuta op gore-op dole
Pao hejt od nekih 10-15 minusa za minut...
Сређено Арловски.
Бата гуги, нема ништа.
Бут, кад види ремац да те испрегледа..
Eo vidio sam, skinuo sam ti butt... Jel ti se svidjelo? Ja sam uživao.
Hvala. SM
s tobom je uvek uživanje, lipi