@ dokle_vise - dobio si i poneki plus od tog lika, ali to je najverovatnije pokušao da zavara trag. Ono, kao: "ja, čitam". Eto vidiš šta se desi kada nekome prokomentarišeš definciju i priznaš da si dao minus na nju.
Ljudi, prijavljujte samo ako vam skor odjednom puno padne ili puno poraste. I nemojte tražiti neke "redovne provere", pogotovo ne na svakih nedelju dana. Nije nama teško da proverimo vaš skor, daleko od toga, ali ako vam skor padne za 4 poena, to nije automatski smak sveta.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
@ dokle_vise - dobio si i poneki plus od tog lika, ali to je najverovatnije pokušao da zavara trag. Ono, kao: "ja, čitam". Eto vidiš šta se desi kada nekome prokomentarišeš definciju i priznaš da si dao minus na nju.
@ radijacija - nema hejta kod tebe.
Жемо мени провера? Извинте, ал нешто ми чудно. А можда сам само ја прсо и чини ми се.
@ yeahbatch - samo si prs'o, sve je regularno ;-)
Доброе.
Једна провера ако може. Хвала унапред.
@ Ajvar na 'leba - nema ništa.
Ljudi, prijavljujte samo ako vam skor odjednom puno padne ili puno poraste. I nemojte tražiti neke "redovne provere", pogotovo ne na svakih nedelju dana. Nije nama teško da proverimo vaš skor, daleko od toga, ali ako vam skor padne za 4 poena, to nije automatski smak sveta.
Provera lajka molim, pre par dana je brojka skočila. Ako je neko skidao hejt, onda hvala na tome :)
Sve kul.
Hvala :)
Može potvrda hejta/skidanja lajka? Hvala i srdačan.
hejta nema, neki lajk ti je skidan, ali ne znam kad
Zahvalan, Brusino.
Provera jedna, ako nije frka? :)
nema ništa
Pre tri dana bi trebalo da je bio jedan na moj racun. Bio sam banovan pa nisam mogao da prijavim.
beše, ali je sad rešeno
Banuj ga
MODEDIT: jes` samo sam tebe čekao da mi kažeš :)
Може и мени? Немам ништа сумњиво, него једноставно ми никад нико није проверавао.
nema ništa novo nejked