E moj LOLo, to se isto i meni desava, ali ne bi rekao da te neko posebno mrzi, vec se neko najverovatnije pravi pametan kako ima bolji ukus i vise kriterijume od svih ostalih. Moja pretpostavka.
To što ti je neko udelio neki minus ne znači da si hejtovan, već da se nekome stvarno nisu dopale tvoje defke. U ovom slučaju nisu dobio samo minuseve, pao je i neki plus. Čisto sve.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Френки, који цар, збунио ме пошто имам 100 дефиниција али лик је хејтовао и постере ладно :)
Ludak. Nemoj da skidaš hejt oću sutra printskrin da napravim. :)
Pregledajte mene, msm da me je neko hejtovao...
Ako je nekome dosadno od modova, nek me proveri...
Skinuo sam. Našao sam nešto malo.
Ništa, baš ništa.
Мени је неко спуцао двадесетак минуса док сам трепнуо.
Добро, саће провера, али убудуће спорије трепћи.
То могу, али не могу да жмурим док се овакве ствари дешавају! Хвала, ениуеј.
može proverica?
едит: саће једна
može provera? :D
Može li provjera ?
Edit: KBO! ispuši nam po kurac otišli smo na godišnji odmor!!!
Едит: чисто
Ел може провера чини ми се да чим избацим дефиницију налети минус...
Хејт или само говно дефиниције?
E moj LOLo, to se isto i meni desava, ali ne bi rekao da te neko posebno mrzi, vec se neko najverovatnije pravi pametan kako ima bolji ukus i vise kriterijume od svih ostalih. Moja pretpostavka.
Ima nova varijanta hejtera. Prati te da bi te hejtovo :D hahaahaha
hahahahaha, 'ladno nisam ni razmisljao o toj mogucnosti. jebote, to zvuci prilicno zastrasujuce, ne smes vise ni da se zameris s nekim ovde.
ja hocu da me vidite, jer kako sam izbacila defku koja indirektno pljuje muski rod, nista licno imala sam minus vise na svakoj defki.....
Едит: не пријављујте хејт ако немате бар 25-30 дефиниција, све испод је прилично безазлено.
neko me je onalo lagano ishejtovao..nije neki tezak hejt, ali mi je jedno 7 minusa strpao in d pedu. regulisite. hvala ;)
To što ti je neko udelio neki minus ne znači da si hejtovan, već da se nekome stvarno nisu dopale tvoje defke. U ovom slučaju nisu dobio samo minuseve, pao je i neki plus. Čisto sve.
moguce...mada sam se i proseravao na chatu, pa kapiram da sam nekome dokurcio. nema veze, rokenrol
Ајде баците неку проверу, контам да има нешто.
Хвала.