Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Moze provera?
    Imam nanizanih po 5 minusa minimum na sve defke.

edit: Ok, pozz!

2. Imaš 12 definicija, aman. Sve i da hoću ne mogu da ulovim taj "hejt".

3. Scooby Doo

ja hocu da me vidite, jer kako sam izbacila defku koja indirektno pljuje muski rod, nista licno imala sam minus vise na svakoj defki.....

Едит: не пријављујте хејт ако немате бар 25-30 дефиниција, све испод је прилично безазлено.

Odgovoreno ti je.

4. Mesalina, jel te mrzi mene da proveriš... čini mi se da me neko blgao hejtuje i da mi fali 50ak poena, ali u neravnomernom roku su podeljeni minusi....

Ajd izvidi molim te....

5. Jebem li ga, ne vidim ništa...

6. Ok, nema veze. Hvla svakako Pitaću na ktitor forumu. Nekog stručnijeg!

7. Ako je i bilo hejta, nije od iste osobe sigurno. Par manjih ili te je neko "čitao" :)

8. messalina

Ako je i bilo hejta, nije od iste osobe sigurno. Par manjih ili te je neko "čitao" :)

Pa to, upravo to i kažem, iskusno su mi skinuti nek poeni. ALi nema veze, nije to ni toliko važžno. Hvala ti još jednom :)

9. Царини хејтери су еволуирали, нова генерација, хејтер тутаузенд

10. ja se izvinjavam, malo sam popila sinoc, pa nisam videla....

11. Јел може одговор на мој упит од раније или ми је Мигза одговорио? :)
    http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejteri?strana=92#post_1192786

12. Регулишите ме :)

13. Јел' може мени провера? Нисам никад до сад.. :)
    ЕДИТ
    Није слагао сам, други пут је, заборавио сам кад ми је Сатан лупио на све нусми :)

Тенк ју вери мач. :)

14. Ovo će ti biti prvi put?

Faco, regulisano.

15. Buks, nema ništa, svi te volu.

16. Фала енергијо.
    Само, нема пуно љеба. Неко баш има живаца да ме леши полако али сигурно. Јавим ти опет кад се накупи.

17. aj proverim ja to pa, mož mi nešto i promaklo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.