Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Daj izbaci tu neku listu da vidimo za ostale kad vec pametujes na osnovu kladza-misljenja
ako nestor uzme vise od 2%
https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/politika
Ne pametujem, samo ako si toliko siguran, to ti je baš veliki zicer na nestora.
Da je granica 2,95%, ja bih sigurno igrao na manje. Na 1,95 mi nije zicer.
dveri zavetnici 7% AXAXAXA
prenaduvano je i za sns, sps potcenjen, botovska lista 1/1 ovo sa boskom i zavetnicom nidje veze
siguran sam koliko i ti da neće
videcemo kolika je jaka lista (ima 100+ članova retard free) eksponirani su na yt kanalima visoko gledani evo bas me zanima sta ce biti
Ja sam prilično siguran da neće dobaciti do 3%, ali je moguće da prebace 2, zato se ne kladim.
Ali eto - ostaje da se vidi.
Boolgish
sta kae krindzagarden el padaju hotulovi sa vlasti u bg za pocetak
ponos gostuje u bez straha
ponos: kada ste shvatili da sa vucicem nesto nije u redu?
sarovic: cim sam ga upoznao
ponos: pa sto ste ga trpeli toliko
ovaj progutao solidnu knedlu, nisam jaa, ja se nikad nisam slagao sa njim hehe
Jedva cekam te izbore da hotuli zakmeče a carameli dingospowski samo kažu “esmol vam rekli”
uh smesan je ovaj ponos tezak za slusanje
pliduu za koga bi ti glasao da imas pravo glasa (al bez ovih zukorlic ugljanin borba za sandzak varijanti)
Na sta mislis plidu, ko je kome sta reko pa da bude esam reko
ok mi je ponos, recimo u odnosu na jeremica itd im gigantsku harizmu
ali jedan je nenad canak, jedan je caaanaaak
Imam pravo glasa caro ali ne dolazim ja da vam glasam kao neki hehe
Pa ne znam iskreno, nekako se očekuje za Čedu ili Čanka hahaha
Pa nisam nesto pretjerano ispratio temu ali djeluje mi da je Cara barem u fazonu da niko nema šansu protiv Vučka a da se ostali potajno nadaju da možda dođe do promjene
Grijesim li ?
jel to ima neko manje loš od vuleta možda? jel ima ikakve razlike ako je vučić na vlasti ili ako nije? iz mog iskustva, isto govno, druga šolja.
Grijesim li ?
aha na to mislis jasno sad
mesni, meni se ovako sa strane cini da nikad gora ekipa nije bila na vlasti i pri vlasti, ne znam kako vam je bas svejedno, ako nista ogroman + bi bio da se bolesnik makne sa ekrana 24h svaki dan, medijski mrak, ima tu mnogo stvari koje bi se automatski same od sebe promenile kad bi budalu makli
jel to ima neko manje loš od vuleta možda? jel ima ikakve razlike ako je vučić na vlasti ili ako nije? iz mog iskustva, isto govno, druga šolja.
mora malo da se rotira jer su ovi pustili jaja previše
hoćete li da vam damo pičkoustog krmka na četiri godine, a vi nama parizer dugonju?