Parlamentarni izbori 2023.

1. Daj izbaci tu neku listu da vidimo za ostale kad vec pametujes na osnovu kladza-misljenja

2. ako nestor uzme vise od 2%

pavelic je za sve bio u pravu

3. https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/politika

Ne pametujem, samo ako si toliko siguran, to ti je baš veliki zicer na nestora.
    Da je granica 2,95%, ja bih sigurno igrao na manje. Na 1,95 mi nije zicer.

4. dveri zavetnici 7% AXAXAXA

5. prenaduvano je i za sns, sps potcenjen, botovska lista 1/1 ovo sa boskom i zavetnicom nidje veze

Ne pametujem, samo ako si toliko siguran, to ti je baš veliki zicer na nestora.

siguran sam koliko i ti da neće

videcemo kolika je jaka lista (ima 100+ članova retard free) eksponirani su na yt kanalima visoko gledani evo bas me zanima sta ce biti

6. Ja sam prilično siguran da neće dobaciti do 3%, ali je moguće da prebace 2, zato se ne kladim.
    Ali eto - ostaje da se vidi.

7. sta kae krindzagarden el padaju hotulovi sa vlasti u bg za pocetak

8. ponos gostuje u bez straha

ponos: kada ste shvatili da sa vucicem nesto nije u redu?
    sarovic: cim sam ga upoznao
    ponos: pa sto ste ga trpeli toliko

ovaj progutao solidnu knedlu, nisam jaa, ja se nikad nisam slagao sa njim hehe

9. Jedva cekam te izbore da hotuli zakmeče a carameli dingospowski samo kažu “esmol vam rekli”

10. uh smesan je ovaj ponos tezak za slusanje

11. pliduu za koga bi ti glasao da imas pravo glasa (al bez ovih zukorlic ugljanin borba za sandzak varijanti)

12. Na sta mislis plidu, ko je kome sta reko pa da bude esam reko

13. ok mi je ponos, recimo u odnosu na jeremica itd im gigantsku harizmu

ali jedan je nenad canak, jedan je caaanaaak

14. Imam pravo glasa caro ali ne dolazim ja da vam glasam kao neki hehe

Pa ne znam iskreno, nekako se očekuje za Čedu ili Čanka hahaha

15. Na sta mislis plidu

Pa nisam nesto pretjerano ispratio temu ali djeluje mi da je Cara barem u fazonu da niko nema šansu protiv Vučka a da se ostali potajno nadaju da možda dođe do promjene

Grijesim li ?

16. jel to ima neko manje loš od vuleta možda? jel ima ikakve razlike ako je vučić na vlasti ili ako nije? iz mog iskustva, isto govno, druga šolja.

17. Pa nisam nesto pretjerano ispratio temu ali djeluje mi da je Cara barem u fazonu da niko nema šansu protiv Vučka a da se ostali potajno nadaju da možda dođe do promjene

Grijesim li ?

aha na to mislis jasno sad

mesni, meni se ovako sa strane cini da nikad gora ekipa nije bila na vlasti i pri vlasti, ne znam kako vam je bas svejedno, ako nista ogroman + bi bio da se bolesnik makne sa ekrana 24h svaki dan, medijski mrak, ima tu mnogo stvari koje bi se automatski same od sebe promenile kad bi budalu makli

18. mesni narezak
    jel to ima neko manje loš od vuleta možda? jel ima ikakve razlike ako je vučić na vlasti ili ako nije? iz mog iskustva, isto govno, druga šolja.

mora malo da se rotira jer su ovi pustili jaja previše

19. hoćete li da vam damo pičkoustog krmka na četiri godine, a vi nama parizer dugonju?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.