Parlamentarni izbori 2023.

1. izbori su parlamentarni a ne predsednicki

2. добро а кад му истиче овај мандат

3. из твојих уста у божије уши

4. i da je živ precednik i kuj ga glasa

5. Jel Zelenović sa tim nenasilnicima u sedmici?

6. pavelic je za sve bio u pravu

Skauzer ustasha bekvalec

7. Jel Zelenović sa tim nenasilnicima u sedmici?

Da.

Mislim da je neko ovde predložio da treba da postoji donja granica IQ ispod koje ne bi smelo da se glasa. To bi bilo rešenje, a ja bih još uveo i test izlapelosti za nas starije građane.

8. Čuj, ima invalidsku penziju 22.000, pet godina čeka na operaciju i on će da glasa za Vučića dok mu srce kuca.
    Njemu za njegovo dobro treba oduzeti pravo glasa.

9. Da, upitnik od 20 pitanja, ali to ne postoji ni u normalnim zemljama, niti će ikada...Fejspalm su izbori sami po sebi ali dobro, da odradimo građansku dužnost.

10. ''Nije sramota promeniti misljenje, sramota je ovo trpeti''
    reklama za DEPOS 1993. valjda

11. Mislim da je neko ovde predložio da treba da postoji donja granica IQ ispod koje ne bi smelo da se glasa. To bi bilo rešenje, a ja bih još uveo i test izlapelosti za nas starije građane.

realno onda ne bi ostalo milion ljudi da glasa (sto i nije lose fakat), vucic prezivlajva na glasovima glupavih ali i onih koji nisu toliko glupi ali jesu beskrupolozni

12. https://twitter.com/sevdah_nomad/status/1735104880925090238

dakle Ceda bi ga toliko prebio da bi Misa zaboravio i cirilicu i putina

13. Nestor sa ekipom prelazi cenzus kao dobar dan

14. Vucko doneo mamograf u leskovacku bolnicu, vise zene nece moraju da cekaju dugo na pregled.Sad pred izbori nesto mnogo idu kamioni i gradi se neznam sta je uopste?Na fejsu mnogo angry reakcija kad se pomene Vucic.

15. Nestor sa ekipom prelazi cenzus kao dobar dan

Znači, dobija preko 3%?
    Eto ti šanse da se bez muke opariš. U kladionicama je granica +/- na njih 1,95%.

16. Znači, dobija preko 3%?

Jeste dobijaju preko 3%

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.