Parlamentarni izbori 2023.

1. jeste ajde kopajte vise samo nemojte da nas smarate ubiste nas

eo kae velja sprema se puc dve godine nakon trampovog izbora ujedinjuju se juzna i severna amerika

2. е да вучић нас 20ог најкасније 21 обавештава хоће ли ићи на самит БРИКСА хмм
    зар није одбио неки позив раније и рекао да имамо важне госте из иноземства тад добро можда је други неки самит био
    елем, неће отићи или ће послати типааа дачића или тако неког рендом пијанца

3. Vulin je pr za briksa

Cudno da nectora nije poslao njegov je

4. па нецтор је био у РУСИЈИ доста за сад јбг мора држава да се изјасни
    видео сам неђе да је дачић изјавио србија и брикс то је наша будућностт олее
    само вуле кае ми морамо да отворимо КЛАСТЕР за еу тамо нас чекају широм затворених руку

5. кластер кластер КЛАСТЕР

6. uce se u jevropu sa kosovom cujte prvosrbi

7. Što bre, šta fali briksu? Imaju i one lepe paralelne OI. Moći će Majdov da se krsti do mile volje i da osvaja tozla, Španovićka i sa 5.5m ima da bude prva, a da ne pominjem mogućnost da se i naši fuzbaleri okite...nečim.. verovatno srebrom.

8. Jao nemoj u briksa postacemo gubernija piti vodke mastati o adidasu

9. је л се изјаснио вуле о бриксу 20и је?

10. Po meni da je pametan trebao bi otići tamo. Mnoge zemlje koketiraju sa briksom, to što će se tamo pojaviti ne znači da ćemo se učlaniti.

Mislim, čak i ako je cilj ulazak u EU, svojim pojavljivanjem na samitu briksa sebi diže cijenu, i može EU "praviti ljubomornom".

Jer realno, što se više EU plaši da ćemo pobjeći ka braći Rusima, Briksu, i sl. to će se više truditi da nas pridobije sebi, što je za nas svakako dobro.

11. Al nešto mi se čini da neće ići tamo, ako se dosad nije oglasio.

12. Видим да се чуо са путином врв да се извини што неће моћи да дође
    а додик, додик је стиго на самит.

13. Dodo, pametan čova. (mislim u ovom konkretnom slučaju, a imalo bi se i njemu štošta prigovoriti)

14. Doda nije zalozio glavudzu satanistima sto vucela jeste. Iso bi vucela rado al dzaba kad ne sme, i za ovo se iskiselio. Jos ce posle kenja kako je isposlovo novi gasni dogovor bukv rujani nas pomilovali

15. gledam sad jos je danas odrzao govor na ruskom hahahah

16. хахахахахах какав кринџ стварно има вест да је држо говор на руском какав дебил нас води мајко моја дај стисни црвени гамб путине разори нас

17. brate pa patriota je to sace drugosrbi da zakmece i ustase kako smo rusofili, oruzje sto saljemo ukrima zaboravljena prica

18. Brate Jovo, ti kao da (još) živiš u Titovo doba. Mislio sam da smo nešto naučili o toj politici sedenja na dve stolice. Na koji način može Rus nama da pomogne ikako? Nit' imamo granice zajedničke, nit' smeju da dolete do nas ako im Madjari/Rumuni/Bugari to zabrane.
    Mi imamo samo jedan smer kretanja i samo jedan cilj gde treba da stignemo, samo treba da vidimo kako da tamo odemo a da nas najmanje zaboli (vidiš da čak ne ostavljam ni mogućnost da nas ne zaboli)

19. Brate i ja sam za EU, ali treba i oni da pokazu neki gest dobre volje prema nama. Ne prema Vucicu, prema Srbiji. Samim tim što njega podržavaju, koji ne sprovodi mnoge evropske reforme koje bi trebalo da sprovodi, ne pokazuju prema Srbiji neku pretjerano dobru volju. Takodje, litijum kao kritikuju, a ustvari podržavaju. Na kraju, kad pogledaš, primili su Rumuniju i Bugarsku 2007. samo zato da bi ih otrgli iz ruske sfere uticaja, a ne zato što su Bugarska i Rumunija još tad zadovoljili sve kriterijume za članstvo koji su sad nama postavljeni.

Pa ako nama EU šalje miješane signale, što onda ne bismo i mi njoj. Mislim kao i u muvanju, malo taktiziranja nije na odmet.

20. Јеботе нереално је да два маторца овај Пепси и Јова не разумеју шта се заиста дешава на релацији ЕУ - Срб имате укупно 70 година и ви и даље имате сомнабулне идеје а ла србија у ЕУ

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.