Parlamentarni izbori 2023.

1. Šta li tek priča kad je nemiran

2. Онај Милић драган је званично избачен са медицинског факса
    тое онај што узо на локалу у наисусу 25 посто гласова

3. To onaj sto skoro falio sns-a

4. Il je bio neki spin aj ga jebi. De je pepsi strucnjak za nis

Skoro prico kako sns nije stranka krezavih vec imaju rezultate iza sebe tako nesto

5. Ne znam da je hvalio SNS. Znam da je u celu tu priču oko politike i ušao jer su ovi pokrenuli priču da hoće da ga izbace, a opet cela ta priča oko smene je bila vezana za to što Miliću i ekipi sa kardiohirurgije puk'o film zbog svakojakih unutar SNS svadja i rešili su da pokažu kako može da se bude efikasan ako se hoće. Onda su radili svakodnevno i za par meseci očistili listu čekanja za operacije. Onaj bivši gradonačelnik Perišić (se valjda zove) pokušao da ih sabotira na sve načine i na kraju završio poliven govnima. I eto ovo mu je vid osvete

6. Kako se osjeca bagra koja je kupila stanove u BG H20, zamisli ono spizdis stotine hiljada evra, mozda i milione, nista ne funkcionise, garaze redovno poplavljene, i onda jos vidis na primjeru novosadske stanice kako je kvalitetna SNS gradnja i bukvalno cekas kad ce da te sastavi betonska ploca od negde i zivog sahrani

7. Ja samo čekam ona obrnuta flaša kad će da se zaplovi Savom.

8. Онај Милић драган је званично избачен са медицинског факса
    тое онај што узо на локалу у наисусу 25 посто гласова

Спомињало се нешто око наводног плагијата, али нисам сигуран око детаља.

9. 93847598436. protest po redu propo, al nije to zato sto opozicija radi za Vucica, jok, sledece izbore svi da izadjemo i glasamo za Djilasa/Cutu/Ramuniku i pada Vucic sig sig

10. a za koga drugog da pitam ja tebe. Ako nes za vucelu moras marinike jer sve drugo je vucelino

Naci to je jedini spas za demokratiju u srb lol

11. а што протесте воде рендом генерисани ЕЈАЈ клонирани ликови типа онај студент у џемперу па неки миран погачар и тако ти

12. pitaj ndh1, novuSS i ostale prosorosevske medije sto prenose njihove info i rade u dilu na organizaciji protesta

13. skoro bilo na onom protestu u bg neki glupi novinar sa nove s ispituje nekog lika sto sere po kojekakvim pogacarima ne podrzava ih

5 puta ga pito: a sto ste vi onda ovde.
    Naci ako ne ides za sorosevcima ko te jebe

14. Zato i ne zovu kojekakve nestore po tim sorosevskim smecarskim kanalima, nije prihvatljivo boze moj opskurno je mozda se kaze i neka protiv nauke ili eventualno dingospowa hila kolonijalnog upravnika jebo mu pas mater

15. majku ti jebem da je nama cnn izvor istine u srbadiji i da drugosrbi prozdiru ta govna nemilice

16. огранак цнна*

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.