Parlamentarni izbori 2023.

1. има пар цупика то закон налаже да буде одређени проценат ал кога боли курац

2. srbija protiv nasilja, otete bebe..e moji drzavnici..beda.
    nestor i ekipa su za sve ove ajvi liga

3. Kakav bre nestor hahah taj rešava izbore vučiću ako probije cenzus a neće

Rezultati fazon SNS, protiv nasilja, SPS, nada i nestor prelaze cenzus, mora koalicija

U roku od odma ide meni serdare tebi vojvodo nestoru mimistarstvo zdravlja, lončar nevera, kraj

4. U roku od odma ide meni serdare tebi vojvodo nestoru mimistarstvo zdravlja, lončar nevera, kraj

kad nije sjebo kona na vreme nego korona ne postoji kurac palac, eee moj nestore na sta si spao

5. sta je jebace jel drkas na mariniku ajde priznaj drugosrbijanstino krvava

6. seselj i dalje pokusava..kakav borac..

7. sta je jebace jel drkas na mariniku

Do krvi

8. Doktor Vojislav Strangelove

Kako sam pvestao bvinuti i zavoleo holestevol.

9. Naravno da će Nestorović s Vučićem, zar neko sumnja u to? Mamac za naivne koji "nemaju za koga da glasaju". Za Vučića vin-vin situacija i ako pređe cenzus, ali i ako ostane na dva posto - opet dva-tri mesta u skupštini više za SNS.
    A ja mislio da ovde obitava politički osvešćen svet. Kako li je tek drugde...
    Izgleda da ću morati onog da trpim još godinama, a decu da spremam za inostranstvo.

10. Moraću i ja da pakujem kofere.

11. ма да булги дај да гласамо за салоа радуловића они имају феноменалне политике
    ви мторци се боље помирите стим да сте испушили кучину на сваком гласању јер сте бирали политике одласка у ЕУ
    што се нестора тиче бар је дао политику истока макар нас и ујебо

12. boolgish за кога ћете гласати кажите истину без образложења и неће бити осуде

13. Баш хтедох да кажем, дајте ви политички освешћени предлог за којег колонијалног/окупационог управника да гласамо и образложење зашто вам се свиђа да вас баш тај јебе уместо Нестора и екипе.

14. Haha nestor izdaja, izdao i korona agendu a bice budici ministar zdravlja kod vucka loool, al zato milos jovanovic/zavetnici/protiv nasilja true opcija

Aj nemoj da se zajebavamo, sanse da je nestor lista mucak su dosta manje od gore navedenih, osim mozda radulea i tadica al oni su opasno zalutali

15. Pa zar nas AV nije prvi upoznao sa Nestorom 2020?

Imaš možda samo max 3 tru opozicione liste, a to su

16. ја за нестора знам пре короне, имао је емисије на јт о здрављу а у време куроне глас разума нарвно
    елем, је л вас вуле упознао са Коном за време куроне?

17. нпр овог јовановића ја знам од пре пар година могуће да се тад појавио

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.